26.1.2011

kiva päivä Treel

Kiva päivä! Just tällaista tarvitsinkin, kai olin liian jumis tääl himas jo, ku nyt on taas energiaa täys koko likka ku vietti päivän ihmisten ilmoilla. Lähdettii puolen päivän aikaa mun äiten kera treelle, koskariin suunnattiin eka siskoa katsoon ja se yllätty ku saavuttiin koko konkkaronkka. Lino juoksi ympäri myymälää, veti kengät hyllyistä alas, nautti ku sai juosta vapaana.

Kävin tos vähä aika sit polarn & pyretin sivuil ja bongasin ihanan harmaan kevythaalarin, nyt tietty kävin liikkeessä tsekkaan sen, hyllyyn laittovat just, oli tänään uutuudet saapuneet, haalari vei mut ihan kympillä, pakko oli saada. Ostin kokoa 86, Lino nyt jotai 76, toivon et menee viel ens syksylki/kevääl? Niin ja sitten siellä lähes kaikki "vanhat -50% lisä-ales, meinas iha hulluks tulla, onneks ei ollu kokoja, perus puseroita tarttu mukaan ja sukkia. Teki mieli ostaa kirkkaan pirteän punaset housut, ne oli makeet, ihana ysäri oli nähtävissä kevään uutuuksissa.


Tre-päivästä lisää.. Suunnattiin pian ostosten jälkeen mun mummun synttäreille hervantaan. Lino löysi heti stereot, lamput ja tv:n napit, vanhan aikasen puhelimen, kaapin ovet ja hyllyiltä koriste-esineet. Mummu kaipaili jo kovasti hääkuvaamme, lohdutin, että ehkä ennen kesää sen saa. Tässä tarvitsisin ehkä viel kaasot teidän apua, tai patistusta että saisin kiitoskortit aikaseks ja jotain hääalbumiakin.

Käytiin sitten halpahallis moppiostoksilla ja ihmettelin ku siel ei ollu mikää edullisempaa verrattuna muihin liikkeisiin, urheiluvaatteetki kalliimpia ku stadiumis, lasten vaatteet huonon mallisia/värisiä, ei yhtään sen edullisempia ku laadukkaammat vaatteet. Mut löyty eteiseen uus matto ja teräksinen mittakannu, mikä käy meidän liedelle, kiva siinä lämmittää ja vaik keitellä puurotkin. Linolle ostin sählymailan ja palloja ku pelaa rikkaharjal himas, nyt on sit maila pojalla. Moppi löyty myös mukaan kohti Sennin kämppää...


...Haettii kaupast viel salaattivehkeet ja munat, serkkupoikaki hyppäs kalevasta kyytiin ja jatkettiin kohti siskon uutta majapaikkaa keskustas. Tiesin kyl et talo mis se kämppä on, niin on hieno mut se kämppäki oli aivan ihana, niin vanha, mut mielettömän toimiva. Vohvelikahvila ja vintageGardenin kulmilla on kauniit näkymät ja mahtis kattokämppä kera takan ja suht tilavan kylppärin. Tehtiin ruoka ja odoteltii sisko töistä, siinä välis serkkupoika jo melki paleltu pihalle ku jäi ovien taa. Pakkanen oli kiristyny jo -12C.

Lino löysi keittiön alalaatikosta suklaata ja oli niin onnessaan, kunnes äiti nappas ne pois, yhtä palaa lukuunottamata, pojasta on tullu perso makealle vaik ei oo sitä edes saanu saatikka kovasti nähnytkään, silti tietää miltä keksit ja karkit näyttää ja tunkee kasan suuhunsa ku jostain löytää. Kotiin tultiin vasta klo23 jälkeen, Lino piti rytmistään kii ja nukahti autoon tasan 23, haalaris kannoin sänkyyn..yleensä herää ysilt aamul. Yötä!

Sini