30.1.2011

Aina perjantai!

 Torstai on ehkä kuitenkin mun lempipäivä viikosta kun viikonlopun odotus ilmassa ja muutenkin kaik tuntuu niin kevyelt torstaisin. Eilen to oltiin tutustumas Linon päivähoitopaikkaan, luulin et se menee päiväkotiin keskustaan, mut pari vkoa sit kuulin et paikka varattu kauempaa perhepäivähoidosta. Vietettiin ihana päivä siel leikkien ja poika viihty.

Kovin lämmin ja välittävä ympäristö, niin ku samaa perhettä olis. Lino aloittaa tiistaina, siit sitten 5-7h päivillä aluks, ei äitikää jaksa sen enempää ekal vkol töitä tehä :)

 On meille tulossa parit messut viikon sisään sit seur vkol ja se viikko on ma-su aamust iltaan hommaa, rakennetaan osastoa pitkä pvä, esitellään 2pvä, nopea purku myöhää illal ja yks päivä aikaa saada viel isompi osasto seuraavaan paikkaan jotka on ASTA-messut pe-su ja sit purku ja inhottavinta ehkä purkaa auto taas tääl Orivedellä ja raahata viel kerran tavarat johonkin varastoon. Tykkään tosi paljon messuista kun niin urakkaluontoisia hommia. Viikko töitä putkeen ja sit toivottavasti pitkä vapaakin. Lino nukahti just ja klo taas 22.57! Tarkka jätkä.

Sini