12.12.2010

ipanapa

sain tänään palautetta etten oo kirjottanut tänne pitkään aikaan. totta. ostin tänään Linolle Ipanapan iltalaulut ja nyt kuuntelen niit itse ihan intsinä. Eilen oltii työporukalla 19 vuotta meiän duunia luotsanneen pomon läksiäisdinnereil. Hauska ilta. Tänään onki sit päiväl nukuttu. Aamul lähdin skarppina tänne maalaismaisemiin. Kävin toimistol aamul. Yksi kollega joi siellä aamuteetä, oli nukkunu tmston lattialla :) tällaisina viikonloppuna Hgis pitäs olla joku 100biljoonaa taksikuskia lisää.

Mun auto oli jumis lumes keskellä Hkii. Pääkaupungis on lunta vähä liikaakin täl hetkel, kai jotain yli puolet enemmän kun Trella. Onneks yks aviomiespalvelu tuli ja kaivoi Viljon esiin. Loistava bisnis. Muuten en olis ikinä päässy sillä tänne. Hgin keskustastasta on lapiot loppunu kaikista kaupoista. Onneksi äiti oli löytäny Orivedeltä pienen vaaleenpunasen lapion Viljoon, huippua. Unilaulut toimii, nyt ei jaksakaan enää naputtaa enempää. Huomenna lisää...

12.12 aamul:
Eilenki ilta hauska, Sini siitä jo kirjoitti, mut Lino niin mahtavalla päällä. Juoksin sen kaa hippaa pitkän aikaa, hihitti vaan ja välillä koiratkin meiän mukana :) Sitä ennen leikki äitinsä kans karkkipapereil ja sai hepulin jo niistä. Ihana tonttupoika.

Tänään on kauheen kylmä, nyt tosin enää -16 Mekkomeron mittaris. Hetki sitten oli vielä -21. Treen tytöt tulee tänne maalle. Kaupunkilaiset maalla. Aloitetaan kierros tankkaamalla Pohjalan tankkimaitopuuroa, sit tonttuilua pitkin Orivettä, hauskaa.

Huomenna lähden aikasin Luxemburgiin jos vaan lentokoneet lentää.

Anne