4.12.2010

Turkkunen

Kävelen tääl pitkin turkusen kauniita jouluisia katuja. Joulutori auttoi hyppäämään joulufiilikseen,ihania pieniä kojuja,mitää ei tosin tarttunu mukaa ku lämmi glögi ja pipari, mikä oli todella maukas. Upea kokemus oli nähdä virallinen kuusi ja käydä kirkos kurkkaan,siel joku onnellinen oli menossa pian naimisiin sitä mahti pitkää käytävää pitkin.

Iittalan ikkunas pysäyttävä valkoine aaltomaljakko mustal sisuksel,makee! Linon kaa käytii mehiläises ku ollu tosi itkunen,nii ettei välil saa rauhotettua, yö oli rankka,seinänaapuritki sai osakseen, tulehdusarvot vähä koholla,muute ok, vatsaki hoidettii jo to kuntoon,mut olisko sit kuitenki siihen liittyvää.

Linon mielestä kivointa caribias on ollu juosta pitkin käytäviä ja varsinkin karkuun,ku kutsuu nii kikattaa ja juoksee entistä kovempaa. Lapsi on terve kun leikkii. Anne just nauttimas hoidosta hotellil,katotaa kui kaunis tyttö sielt si saapuu. Hengailen tääl ulkon ku Lino nukkuu vaunuis,kummityttö välipalal ja pojat olusel. :)

Sini

Joo, on tää hassua hengata valkosis takeis kun jengi tulee tänne pikkujouluihin. Tänäänkin on Turun kaupungin pikkujoulut ja vieraat hienois bilevaatteis tulee sisälle ja me kylpytakeis niiden keskellä, ravintoloiden läpi kylpyläst huoneisiin :)

Anne