28.2.2011

ääni meni lomalle

...hiihtolomalle. se jäi viikonloppuna Orivedelle, oisko se Pandora sen pöllinyt kun kuuli suloisen laulun keikallaan? :) viime kerrasta onkin aikaa kun ääni lomaillut, ehkä se sen ansainnut. Nyt tulee sit päivitettyä blogia :) Siellä se ääni nyt sit laulelee landella Trust me:tä ja minä yritän selviytyä ilman. Eroahdistus on kyllä kova, mut ehkä työt etenee paremminkin kun puhuu vähemmän ja tekee enemmän, tää tauti kun ei muuten vaikuta ollenkaan vakavalta, oon jaksanut tänään käydä Stockallakin pari kertaa. Kuun vika päivä ja alesetelit käytettävä. Sinille ja Esalle ostin todella mageen jalkalampun, kateellinen sisäänostaja saattaa pian sen varastaa. Budjetti ei vaan riittänyt omaan jalkalamppuun sen jälkeen kun flunssalääkkeet löytyi Diorilta :)

Anne

26.2.2011

kisamonttu

salpausselän menoa

Sinin nimikaupungis mahtava letsgou-meininki, monta muutaki hullua paikalla, pian päästään suksimaan. Onneks otin vaan lyhyemmän matkan, ei saa luistella ollenkaan ja mun normihiihtotekniikka on sekatekniikka, nyt pitää koko lenkki mennä pertsaa, sitä kuulemma koko ajan valvotaan :)

25.2.2011

jännä päivä täälläkin

sain eilen hienossa auringonpaistees hullun idean mennä sittenki finlandiahiihtoon, tankkaus on kivaa ja viime kerrasta onkin aikaa. Siis tankkauksesta, finlandiassa en oo ollut ikinä. aion tyytyy kyl 32 kilsaan mut pitää silti syödä paljon kun on tuota treeniä on sen verran vähän takana. Joutuu lähtee kukonlaulun aikaan Lahteen, pitää mennä aikasin nukkumaa. Joskus viikko sit ei vielä huvittanu yhtään mut koska pakkanen lauhtuu just huomiseks niin pakkohan sinne on lähtee katsomaan meininkiä. Toivotaan et aurinko paistaa.

Tänään muutenki kiva päivä, saadaan jännittää miten ystävän maailmanvalloitus Epsanjassa alkaa... Lisäks tosiaan Miran hyvät uutiset joista Sini jo kirjotti :) ja aurinkoaurinkoaurinko!
Tää viikko on ollut selänhoitoviikko, selkäcenter pelastaa, mut pilates on siinä parasta. Joka pe pitäs mennä duuniviikon jälkeen vapauttamaan selkänsä sinne.

Huomenna on Orivedellä esiintymäs Pandora, se on niin mahtava, ihan hullu juttu et joskus vuonna -95 se ihan ykkönen ja nyt Orivedellä!! :) Kävin sitä katsomas Levillä viime pääsiäisenä, tosi hauskaa ja biisit tasan samat kun sillon vuonna -95. Hyvää ei kannata vaihtaa....

Nyt hiihtäjät nukkumaan!

Anne

en keksi tähän kuvaavaa sanaa

Ainahan sanotaan et jos jostain ihmisestä puhut tai ajattelet niin sit tää ihminen putkahtaa esiin, "siinä paha missä mainitaan" tai tonne päin, mut nyt ei oo mistään pahasta kyse vaan tosi hienoista jutuista!!

Viimeisen vuoden aikana muutenkin on tapahtunu ihania asioita ympärilläni oleville ihmisille, asioita joita ovat toivoneet ja niistä toiveista jo osin luopuneet ja sit ne onkin järjestyny sillai et ei oo osannu odottaakaan!

paha missä mainitaan..
Eilen kauppaan mennessäni mietin Miraa ja hups kun auton sain parkkiin, niin tyttö seiso nokan edessä, mikä parasta, hän kutsui illalla kahville ja sinne kun mentiin sain tavata pari muuta ystävää, jotka olin niin halunnut nähdä ja heistä esan kans oli just ollu puhetta ja siinä me kaikki sit oltiin ja rupateltiin. Pohdimme myös yhtä asiaa, joka sit selvis tänään jne.. siis ihan tajuton meininki kun asiat vaan järjestyy just ku niitä vaan ajatteleekin, oon vaan niin iloinen ja onnellinen näiden ihmisten puolesta! Miralla on tänään synttärit, onneksi olkoon siitäkin vielä kerran!

Käytiin Miran kanssa lounaalla ja kun ajoin sinne päin, näin naisen, jonka vaatteet pisti mua silmään, ei ehkä niin hyvällä tavalla, mutta kun olin palaamassa takaisin työpaikalle, mun oli pakko pysähtyä ja pistäytyä paikallisessa naisten vaateliikkeessä ja tämä nainen oli siellä, siis näin hänet 40min aiemmin ja nyt hän oli siinä ja sain tsempata häntä tyylikkyyteen, johon hän kyllä itsekin olisi päätynyt, mutta sain elää sen hetken ja näin että siinä naisessa oli mieletön tyylikkyys, mitä en hetkeä aiemmin ollut nähnyt lainkaan. Meillä oli siis hurjan hauskaa siel liikkees tän naisen ja myyjän kans, arvosteltiin toistemme vaatteita ja luotiin positiivista energiaa.

Poistuin aivan ihanan korun kanssa. Mutta empäs päässyt pitkälle kun anoppi asteli mua vastaan ja heitti et "tuu katsoon mulle jotkut kivat vaatteet tuolta ja takas mentiin kauppaan ja taas nauratti, olin siis vaan ruokatunnilla, mikä vaan veny ja veny, mut kaikella tarkoituksensa siis. Nää ihmiset on ollu ihan sekunneista kii et niihin on törmänny, hetkeä aiemmin tai myöhemmin ei näitä tilanteita olisi tullut. Siel kaupas sillon mietin ennen kun anoppiin törmäsin et tää näyttää niin siltä ja hetkeä myöhemmin hän sen vaatteen osti, hassua :)

Tulee sellanen jännä olo vaan näistä, vaik pikkujuttuja. En voi kertoa vaan tietty näitä juttuja niinkun haluaisin ku ihmisten yksityisasioita.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Sini

24.2.2011

toimistorotta-Lino

Hoitopaikassa oltii kipeitä, joten Lino tuli auttaan äitiä töihin.

Anne on käyny otsikoimas taas :) oisko hiirulainen sittenkin parempi :) tai pieni rotan poika.

23.2.2011

K niin kuin kirjat

Tässä on linkit niihin kirjoihin, joista täälläkin on ollut puhetta.
Hyviä kirjoja ja siis muitakin kiinnostavia kuin taloushörhöjä.
Sini on näistä ihan intsinä, mut sehän onkin nykyisin jo melkein taloushörhö :)

Ulos finanssikriisistä: http://www.khtmedia.fi/julkaisut/kategoriat/muut/ulos-finanssikriisista-uudistettu-2.-painos-khtnyt

Hallitus ja corporate governance: http://www.khtmedia.fi/julkaisut/kategoriat/muut/hallitus-ja-corporate-governance-nakokulmia-yrityksen-hyvaan-hallintoon-khtnyt

Anne

22.2.2011

22.2

Musta tuntuu et 22.2 on ollu jo monta päivää,tai oon vaan nähny ton päivämäärän liian mones. Aamul ku ajelin kouluun ja hyräilin jenniä..todella harvoin kuuntelen radioo autos, tykkään hiljaisuudesta tai puhun puhelimes, niin no laitoin radion ja toivoin et jenni ite jatkais biisiä ku en muista sanoja ja niin jenni aloitti sillä sekunnilla kun virrat sytty. Joo no se soi varmaa koko ajan,mut tulee silti yliluonnollinen olo. Myöhästyin vartin tapani mukaan,se on äärimmäisen epäkohteliasta,tiesin olevani myöhässä jo ku heräsin, mut en osannu pitää kiirettä,harvoin se auttaa ainakaa lapsen kans ja näin vaan nautin aamusta ja hyväksyin että oon myöhässä. Huomen pitää skarpata. Meil oli tänää asiakaspalvelua ja vuorovaikuttamista, työhaastattelija harjoitus, kuuntelua ja havainnointia. Niin mieletön fiilis ku oppii uutta,mun kynä sauhuaa siel,kävin tiimarista ostaa uuden vihkosenkin ja se myyjä oli niin hyvä että myi mulle kaikkee muutakin, mikä edistää mun rästejä. :)sini

21.2.2011

messagee

Momentin omistajalle lähetetty tekstari tännekin.. Tuu ens la meille ja pandoraan! :)

Meillä kaikki hyvin, kiva viikonloppu takana, lino oppinu tälläviikol sanoon heippa, sellasel korkeel äänel heiluttaen samalla ja tekeen palapelia ja käynnistää kaikkia leikkiautojaan vinguttuaan eka oikeet autonavaimet. Hauska tyyppi. Touhuaa kovasti itekseen ja syö itse. Elää pääsääntöisesti maustamattomal jogurtil ja kiisseleil, mummut saa välillä tuupattua liharuokiakin, mut hoidossa on kieltäytyny kaikista ns lämpösistä ruoista.

Hoitotädilta tuli illal viesti et muista tuoda Lino jo ennen ysiä, sillä lapset lähtee bussilla katsomaan taikuria. Lino pääsee tsekkaa taikurishown :) Kuu mollottaa niin että häiritsee tätä yöllistä unen saantia. Hyvä jumppaviikonloppu, saa nähdä kui kipeä huomen, pumpis en oo aikoihin käyny, oon onnellinen et tääl liikuntakeskus, saa lähtee iha extemporea ku tilaisuus tulee, en osais lupautua tiettyyn säännöllisyyteen. Ku vaa saatais L vatsa toimii nii arki helpottuis!

Sini

20.2.2011

Myöhään sunnuntai iltana

Viikonloppu nyt loppu. Hurjasti sitä ehti tekeen, vaik ei mitää suurempaa.
Täs kohokohdat..Pe oltii meil saunomas ja katsottii jällee vanhoja kuvia reissuista. La aamulehti,päiväunet, anopin lohisoppa, fixsport 16-18 sunfix (keppi, pallo+tanko jumppaa) ihan loisto mun niskoille,paljon liikettä yläkroppaa,sen jälkee afrobic, siis se luolatanssi, ihan hullu hiki siel,ei taukoja, vaa mieletön meininki alusta loppuun, juoksin viel vartin matolla ettei jalat unohda tärkeintä.

La ilta himas, en katsonu putoustakaa ku ohi mennen,niin oli energiaa taas kaikkee muuhun et en paikallani pysy. Tänä aamuna yritin lukea lehteä, mut esa rupes jynssää keittiöö ja mä innostuin kans, nyt kaapit kiiltää ja olkkariski muuttu järjestys. Vitsit ku olis mahd ostaa jotai kalusteita ku ei meil oo ku sohvat ja matto, sit yrittää sovitella kaikkee rojua joukkoo. Meil ei oo siis talos ku yks valmis huone, muut iha kesken viel tai ei ainakaa sellasia ku haluis. Fixsportis 18-20 zumba+pumppi, immanen oli kaa! Huippu reeni viikonloppu, immane kävi viel hiihtääski.

Sini

maalta kaupunkiin ja takaisin

kivaa hengailua näiden sijaintien välissä :) perjantaina briiffattiin ystävä maailmalle, lähtee Gran Canarialle, jossa ollaan oltu monta kertaa mm. juoksu- ja pyöräleireillä. Piirrettiin kartta mukaan ja koitettiin muistella pyöräkaupan nimeä, josta on vuokrattu meidän ekat maantiepyörät, voi kun päästäs sinne taas pian!

Lauantaina olin Nokialla synttäreillä. Taas marenkikakkua. Mahtista. Ja Aliasta. Käytiin muuten myös Friendtexin kotimyymäläs, tosi hieno myymälä ja hienoja vaatteita lähti mukaan vaikka vaatteita on kyl jo riittävästi.. :) Sitä laukkua ei ostettu, jota ystävä sieltä lähti hakemaan.

Orivedellä on ihana (aika uus) kuntomesta Fixsport. Mun kortti meinaa taas mennä vanhaksi, eilen tehtiin tehokas perusjumppa sunfix, Sinin kanssa oltiin molemmat, Sini jäi vielä afroilemaankin, se kuulosti jännältä tömistelyltä, täytyy joku vkl päästä itsekin sinne. Tänäänkin pitäs mennä sinne vielä illalla zumbaileen ja pumppaileen, vesilinja tekee välillä ihmiselle hyvää :) alan ehkä myös kohta treenata viikon päästä olevaan Finlandiahiihtoon... :)

Anne

18.2.2011

perjantai..taas!

Mun pitäis mennä jo töistä pois, mut pakko kirjoittaa että sain mieletöntä energiaa eilen ku kävin afrobicis, se kivikautista luolajumppaa/tanssia, rummutetaan, astutaan kuumille hiilille, kerätään kiviä taskuun jne.. ihanaa, yksinkertaisia liikkeitä, mielikuvia ja hemmetin tehokasta. Sielt menin äitelle kuumakivihierontaan ja sit laitettiin muutama ripsi paikoilleen ja himas pesin pari koneellista pyykkiä, järjestelin vanhat pyykit, siivosin keittiön, kannoin 8 ikeakassillista puita sisälle polvia myöten hanges meidän hullust paikkaa puukasalta, roudasin takkaan isot kuutiot kiveä, jotta varais paremmin lämpöä, niin hemmetin iso suuluukku et lämpö hukkuu. Laiska se töitään luettelee, mut mahtava energia oli eilisen työpäivän jälkeen, ku sais noin tehokkaan päivän pulkkaan edes kerran vkos.

Tänään Anne tulos maalle ja meillä käymään ja ihanaa kotona olemista siis tiedossa, huomenna serkun pojan 3v synttärit.Tänään ollu hullun kylmä päivä, vaik ei mua oo palellu, mut mittari osas kertoa viel klo 10, -33 astetta.
Pyöräkone ei lähteny heti käyntiin, mut onneks tääl töis en oo yksin ja on miesvoimaa kytkemässä akkuun johtoja, en tajua miten on ennen pärjätty tääl siskon kans, niin no ei sillon ollu tietoakaan näin kylmistä talvista.

Esa soitti just että tuo kaljaa ku tuut töistä :) pari tyyppiä tulos saunoon illal, kai sitä vois iteki lasin punaviiniä tänään nauttia, en muista koska olisin viimeks..on siitä ainaki kuukausi.

Lino sai pegorian lääkityksen ja keliakia testin ja refluksitauti letku homma olis parin viikon päästä, sit katsotaan eteenpäin, mut kyl se tästä, vaik viime yö oli yhtä itkua, voi pientä, on kuitenkin suht iloinen nyt ollu pari päivää, et kai ihan ok.

Ihanaa viikonloppua!

Sini



15.2.2011

Rahalla saa ja hevosella pääsee..

Oon joskus kauan sit kirjoittanu tällaisen tekstin paperille, polttanu reunat ja kehystäny, ollu meil wc-tauluna ja näin se kuuluu..

RAHALLA
-voi ostaa talon, muttei kodikkuutta.
-voi ostaa sängyn, muttei unta.
-voi ostaa kellon, muttei aikaa.
-voi ostaa kirjan, muttei taitoa.
-voi ostaa aseman, muttei kunnioitusta.
-voi maksaa lääkärin, muttei terveyttä.
-voi ostaa sielun, muttei elämää.
-voi ostaa seksiä, muttei rakkautta.

Ja näitähän keksii lisää kuten
-voi ostaa matkoja ja autoja, muttei hetkessä elämisen taitoa,
-voi ostaa kaikkea, mut ei onnellisuutta
-voi ostaa seuraa, muttei ystävyyttä.
-voi ostaa vaatteen, muttei tyyliä,
-voi ostaa lenkkarit, muttei kuntoa. jne..

Sini

jänskä yö

Annel ti aamuna..Sä oot päässy mun maailmaan, levottomia öitä ja niskasärkyjä, linon kantaminenki pistää niska/selkään, jumppaan päivittäin, mut sit vertaan niihin äiteihin jotka nukkuu savimajan lattial, nii onhan tää helppoo. (Esa kysy et onks savimajas joku lattia? niinpä.. :)

Esa laitto yöllä viestiä ku odotti ambulanssia, siel länkipohjan perukoilla navettapalossa. Oikea käsi, kuvas sen taysis, väänsivät paikalleen, tuli aamul kotii taksil ja on sil melkoset kivut siinä nyt. Joo taysis aina synttäreiden aikaa, nauratti yöl toi viestis.

Onneks ei sattunu mitää pahempaa. Linon kaa huomen vatsalääkärille, on vaikeaa ollu ja ummetusta muutaman viikon ku lopetettii ne yhdet tipat joita ei saa jatkuvasti käyttää mut mitkä sen oloa helpottaa, nyt vaikeroi jatkuvasti. Hoidettavia riittää :)

Sini

Multimedia message

Tervetuloa teekutsuille!

14.2.2011

K niin kuin kirja

Sini kirjoitti tänne viime viikolla kirjan julkistuksesta. Siitä oli Hesarissakin pieni uutinen eilen, sunnuntaina. Pieneksi bestselleriksi tituleerattiin. Kivvaa :)

Anne

Power plate

Haha, kerrankin maanantaina salilla. Sekin naurattaa, ihana hikoilla viikonlopun rilluttellujen jälkeen. Enemmän naurattaa mun harjoitukset tän ennakoivan syötön kaa. En tiedä miks en oo tätä käyttäny, jotenki tuntunu vaikeelta. Perjantaina tää jäi vahingos päälle enkä osaa ottaa pois, nyt pitää treenata. Tää on vaan niin hupaisa, power platesta tuli power pate :) kävin sellasella tunnilla, sellanen tärisevä teholauta salin nurkassa, siitä patesta tuli nyt mun kaveri. Lyhyessä ajassa saa tehokkaan treenin. nyt vielä päälle infrapunasaunaa, kovasti jo janottaa. Tänään on ystävänpäivä, mukavaa et maanantaina, tuo piristystä tähän päivään. Ja aurinko, upeita kelejä. Viikonloppuna olin orivedellä mut tuntu et olis ollut levillä, niin magee keli ja minttukaakaookin oli :) anne

ystävänpäivä


Hyvä kun muistin salasanaa tänne. Oon niin vähän naputellut. Tässä ihana googlauksen tulos tälle aurinkoiselle pakkaspäivälle:
 
"Niille, jotka uskoivat minuun, kun en enää itse siihen pystynyt.
Niille, jotka hymyllään hälvensivät pimeyden kasvoiltani.
Niille, jotka vaihtoivat taakkani vilpittömään iloonsa ja pitävät sitä hyvänä kauppana.
Niille, joiden rakkaus ja nauru antoivat minulle siivet ja sinitaivaan.
Niille, joita en voi kylliksi kiittää tässä elämässä enk...ä seuraavassakaan.
Ystävilleni" ♥

Bradley Trevor Grieve

13.2.2011

hullu viikko :)

Mahtava fiilis kun viikko pulkassa. Tää oli pitkään aikaan kovin viikko sitten miesmuistiin :) sairastettiin koko porukka vatsatauti anoppia ja mummelia myöden,sit ku ajattelin et elämä voittaa niin iski parinpäivän migreeni,ei oo ennen kestänytkää yli vuorokautta,tänää aamupäivästä se sit helpotti ja vitsit tää elämä on taas ihanaa ja messuilla vaan myin kiviä innoissani niin paljon kun ehdin.

Oli kiva et messut ei menny ihan ohi ku koko muu vko oli mitä oli. Huomen aamul mennää purkaan osasto ja Lino pääsee moikkaan kavereita hoitoon. Tänää illal vietettii hetki ystävien kera kun kummitytön luona oli kutsut,pääsin messuilt vasta sinne ku osa oli jo lähdössä,mut kiva oli nähdä nopeastikin,vaik jäi harmittaa et ei ehtiny kuulumisia vaihtaa ollenkaa. Illan oon vaan siivoillu himas tän viikon tavaroita paikalleen ja tulipahan kiillotettua keittiö uudella mustalla rätillä, on tää vaa niin helppo nyt olla ku kivut ja säryt poissa :) sini

11.2.2011

yök

Tyhjä akka! Helvetin heikko olo, yritän vaan ajatella positiivisesti et onpahan hyvä syy aloittaa syöminen taas alusta, ilman sokereita. Pirkkahallissa on ollu aina hyvät lihapiirakat, söin eilen, mut ei se enää oo mun ruokaa, ei ollu hyvää. Olin niin veto pois illalla, että multa jäi laittamata serkulle se meidän synttäriviesti, sil oli ukko järjestäny ihanat yllärikemut, voi ku oltais saatu olla mukana. Soitetaa täst lisää aamul.

Otin just pienen huikan merisuolavettä, jos helpottais tähän heikkouteen vähä ja aloee oon sekoittanu hitusen veden mukaan. En vaa tajua miten tää kaikki on tapahtunu tällä samal viikol, aiemmin kirjoitin et meil kahdet messut ja todellakin, töitä olis ja kivoja töitä, jouduin eilen lähtee kesken rakentamisen ku ei enää jalat kantanu. Lino siis kans vatsataudis ja samal flunssas ja yskii ja en tiä miten me selvitää tääl kahestaa aamul puolille päivää asti, kunnes anoppi rientää apuun. En jaksa kantaa sitä, toivottavasti tää menee mul yön aikana ohi, huh.

10.2.2011

Hope

Pitkän työpäivän jälkeen piipahdin hakeen wc paperia ja hiusväriä sokkarilta. Kassalta nappasin itelleni viel iltahemmotteluks gloria lehden. En edes yleensä lue sitä lehtee,jutut ei oo kolahtanu,mut nyt se sitten tapahtu. Löysin HOPE- yhdistyksen,mikä auttaa vähäosaisia lapsia. Ei oo ennen tullu vastaan,mut oon aina haaveillu avustusmatkasta tyyliin vaik karjalaan, mut samalla tiennyt et suomes tarvitaan apua, mut vaikea suomalaisia on auttaa kun ei tiedä kuka apua haluaa. Auttamisen halu asuu meis kaikis, siks on ihanaa että kummilapsi maailmalta on käden ulottuvilla. Mul Plan-kummi Joseph Keniasta,8v. Se kuitenkin jää usein pelkkään raha-avustukseen. Täs ihan meidän ympärilläki asuu tyyppejä, joille pienikin apu olis tärkeää, ton Hope kanavan kautta ehkä löydettäis ne. Mun täytyy tutkia asiaa viel, en siis tiedä siitä viel sen enempää, mut hemmetin innoissani oon, jos saan mun vaattetkin tyhjennettyä vihdosta viimein johonkin tärkeään asiaan. Jee, ihan loistohomma! Sini

8.2.2011

K niin kuin Kivi ja Kirja

Hei,
Ei oo tullu tänne kirjotettua, ku mun väliaikais puhelin melkosen huono, erittäin haastavaa kirjoittaa tekstiviestejä ja siks on jääny tänne kirjottamatta. Tulin koneella käymään, kun piti lähettää talo ja koti lehteen jutun juurta liuskekivistä. Kai ne vaan yhden kuvan julkasee, mutta kirjotinpahan vähän tekstiäkin, tulee ainakin s-postin vastaanottajalle tutuks meidän yritys. Tyyppi puhelimes kysy tänään, et löytyyks niitä kiviä ihan luonnosta vai miten?? ja sithän mä rupesin selittään että kivi ensin räjäytetään kalliosta lohkareiksi ja tuodaan louhoksen pohjalta hakkuukentälle kivimiehille, jotka käsityönä kiilalla ja vasaralla työstää kiven liuskeiksi ja oikeaan vahvuuteen käyttötarkoituksen mukaan, tyyppi oli ihan ihmeissään ja sit tietty ihmetteli neliöhintaa mikä on 26,40e/m2 kotimaisesta käsityöstä ja aidosta luonnonmateriaalista :)

Annella on huomenna töissä Ulos finanssikriisistä 2. painoksen julkistamistilaisuus, rupesin lukeen sitä eilen ja se todellakin on päivitetty just tähän hetkeen, sitähän Anne työsti siel meidän Egyptin matkalla. Kirja on loistavaa ja opettavaista luettavaa, tosin jotkin termit ei mee mul ihan loppuun asti, mut nyt jo paremmin ku eka kertaa 1. painosta lukiessa. :) Annelle siis antoisaa huomista päivää Olavin kera! :)

Latasin äsken picasan koneelle ja nyt se vetää mun kuvia kovalevyltä itteensä, meneeks ne nyt verkkoon talteen kans vai miten?? vai valmiuteen vaan muokattavaks ja lähetettäväks? ilokseni huomasin kun muokkasin yhtä kuvaa, kuin se aukes picasas ja niin kiva käyttää verrattuna mun vanhaan ohjelmaan. Täytyis useammin käydä kotikoneella, siks en yleensä tätä avaa, kun olis noita kuvahommia vaik kuinka ja sit menee monta tuntia jos tähän istahdan. Se kiitoskortti edelleen tekemättä ja Linon kuva albumi. Kävin kyl tos yks ilta ne kaikki meidän hääkuvat taas läpi ja se niin harmi kun jos esast hyvä niin mul silmät kii ja toistepäin, tai tausta paska tms. ei olla edes liian tarkkoja, mut olishan se kiva et olis nätti kuvassa joka seuraa elämän loppuun asti, joku ihan peruskuva, mut sellaista ei nyt satu hääkuvista löytyyn, vaik muuten meil niitä on melki joka kekkereistä.

Linon hoidos ollaa kipeitä ja mulla meni messurakentamiset kotitöiks. Oltiin Linon kaa töissäkin ja huomenkin sama, mennään päiväuniaikaan, niin saan hetken rauhan :) Tätä mä vaan pelkäsin just perhepäivähoidon ja päiväkodin erona, että yllätyksiä tulee pienillä varoitusajoilla, onneks mummi jää pian kotiin, niin on sit tuttu varapaikka, nyt en voinu viedä Linoa varahoitoon, kun ei meillä edes oo ja en olis pystyny taas lasta ihan vieraalle viemään. Onneks mun äiti pystyy ottaa loppuviikosta, niin ei tartte töissä muita ihan pulaan jättää.

Heippa

Sini

2.2.2011

Lino 1. hoitopäivä & auto??

En mä viel aamulkaan aatellu sen enempää ku vein Linoa, vasta sitten ku se piti sinne jättää, se jäi siihen pihalle stiigan päälle ja sit ku menin autoon niin sitten lähti kipittään mua kohden ja sit tuli äitille itku.. onneks näin että hoitotäti otti sen syliin ja niin se päivä siitä sitten alkoi itkupuhelulla esalle, et meidän pieni ihan vieraas paikas...

Kun sit 5h myöhemmin hain Linon, niin tietty tuli mua tervehtiin mut jatko leikkejään :) pysytteli kuitenkin hyvin lähellä. Hoitotäti kertoi että itkua ei ollu tullu ja oli menny haliin tätiä ruuan päätteeks kun oli ruvennu nukuttaan, oli siis heti ottanut tädin omakseen :) nukkunu oli iha ok, vähä nukahtaessa itkeskelly. Mutta siis kaikki menny ihan sikahyvin! Huomisaamu varmasti viel paljon helpompi.

Autoasioita tässä pohdiskelen... se on niin hullun kallista se ylläpito, huh, mut hoitomatka ja siitä viel vähä matkaa töihin olis yhteen suuntaan n. 8-9km, eihän se paljoa oo fillarilla kesällä, mut näin talvis aikaan, ja vaarallinen pätkä fillaroida lapsen kans se yliskyläntie. Mietin mietin, mikä on järkevintä... Autoakaan en muuten tarttis kun siis nyt keskimäärin 20km matkalle työpäivittittäin, tuntuu ihan turhalta, mut on se välillä niin rasittavaa järjestellä kyytejä ja sumplia turvaistuinta et olis se niin helppoa.. vitsit ku kulkis joku julkinen sinne päin... onks vinkkejä??

Sini

hupelin huollos

Mulla ei oo anne sun p.nroa ja siks oli pakko tulla ilmoittaan se tänne, joten laitahan jotain tekstaria!! Ja ei oo muuten Niinan eikä Tinen, ei Anne.J:n, kaik on hävinny ku puhelin läks ja en ehtiny tyhjentään sim-korttia tarpeeks tyhjäks että olisin saanu ne kopioitua. Jos satutte mulle viestiä laittaan niin laittakaa nimeä perään, vaik kyl mä teidän kirjotustyylit tunnen :)

Sini

1.2.2011

Sinillä ihana tonttu uunissa

...tämä tonttu sen sijaan ei ole ehtinyt kirjoittaa tänne aikoihin. Tän päiväkirjan kaa on käyny niin kuin kaikkien muidenkin päiväkirjojen aina. Aluks kauhee into ja sit se lopahtaa :)
Olin pitkästä aikaa pääkaupungis viikonlopun ja paljon ehti tehdä juttuja kun ei ajellut eestaas, paitsi paikallisbussilla hauskoihin synttärikemuihin, siitä ajelusta muutamia kuvii täällä onkin :) Egyptin d-vitamiinitankkaus tuli tarpeeseen, nyt on jo helmikuu ja aurinko paistanu useempana päivänä, niin keväistä! Jopa joulusiivous tehty tällä energialla ja upeen Vallilan Bulevardi-verhon löysin kotiin, Bulevardi on aina ollut mun lemppari!

Nytkin pitäs kipittää tallille. Klopotiklop,
Anne