25.2.2011

jännä päivä täälläkin

sain eilen hienossa auringonpaistees hullun idean mennä sittenki finlandiahiihtoon, tankkaus on kivaa ja viime kerrasta onkin aikaa. Siis tankkauksesta, finlandiassa en oo ollut ikinä. aion tyytyy kyl 32 kilsaan mut pitää silti syödä paljon kun on tuota treeniä on sen verran vähän takana. Joutuu lähtee kukonlaulun aikaan Lahteen, pitää mennä aikasin nukkumaa. Joskus viikko sit ei vielä huvittanu yhtään mut koska pakkanen lauhtuu just huomiseks niin pakkohan sinne on lähtee katsomaan meininkiä. Toivotaan et aurinko paistaa.

Tänään muutenki kiva päivä, saadaan jännittää miten ystävän maailmanvalloitus Epsanjassa alkaa... Lisäks tosiaan Miran hyvät uutiset joista Sini jo kirjotti :) ja aurinkoaurinkoaurinko!
Tää viikko on ollut selänhoitoviikko, selkäcenter pelastaa, mut pilates on siinä parasta. Joka pe pitäs mennä duuniviikon jälkeen vapauttamaan selkänsä sinne.

Huomenna on Orivedellä esiintymäs Pandora, se on niin mahtava, ihan hullu juttu et joskus vuonna -95 se ihan ykkönen ja nyt Orivedellä!! :) Kävin sitä katsomas Levillä viime pääsiäisenä, tosi hauskaa ja biisit tasan samat kun sillon vuonna -95. Hyvää ei kannata vaihtaa....

Nyt hiihtäjät nukkumaan!

Anne