8.2.2011

K niin kuin Kivi ja Kirja

Hei,
Ei oo tullu tänne kirjotettua, ku mun väliaikais puhelin melkosen huono, erittäin haastavaa kirjoittaa tekstiviestejä ja siks on jääny tänne kirjottamatta. Tulin koneella käymään, kun piti lähettää talo ja koti lehteen jutun juurta liuskekivistä. Kai ne vaan yhden kuvan julkasee, mutta kirjotinpahan vähän tekstiäkin, tulee ainakin s-postin vastaanottajalle tutuks meidän yritys. Tyyppi puhelimes kysy tänään, et löytyyks niitä kiviä ihan luonnosta vai miten?? ja sithän mä rupesin selittään että kivi ensin räjäytetään kalliosta lohkareiksi ja tuodaan louhoksen pohjalta hakkuukentälle kivimiehille, jotka käsityönä kiilalla ja vasaralla työstää kiven liuskeiksi ja oikeaan vahvuuteen käyttötarkoituksen mukaan, tyyppi oli ihan ihmeissään ja sit tietty ihmetteli neliöhintaa mikä on 26,40e/m2 kotimaisesta käsityöstä ja aidosta luonnonmateriaalista :)

Annella on huomenna töissä Ulos finanssikriisistä 2. painoksen julkistamistilaisuus, rupesin lukeen sitä eilen ja se todellakin on päivitetty just tähän hetkeen, sitähän Anne työsti siel meidän Egyptin matkalla. Kirja on loistavaa ja opettavaista luettavaa, tosin jotkin termit ei mee mul ihan loppuun asti, mut nyt jo paremmin ku eka kertaa 1. painosta lukiessa. :) Annelle siis antoisaa huomista päivää Olavin kera! :)

Latasin äsken picasan koneelle ja nyt se vetää mun kuvia kovalevyltä itteensä, meneeks ne nyt verkkoon talteen kans vai miten?? vai valmiuteen vaan muokattavaks ja lähetettäväks? ilokseni huomasin kun muokkasin yhtä kuvaa, kuin se aukes picasas ja niin kiva käyttää verrattuna mun vanhaan ohjelmaan. Täytyis useammin käydä kotikoneella, siks en yleensä tätä avaa, kun olis noita kuvahommia vaik kuinka ja sit menee monta tuntia jos tähän istahdan. Se kiitoskortti edelleen tekemättä ja Linon kuva albumi. Kävin kyl tos yks ilta ne kaikki meidän hääkuvat taas läpi ja se niin harmi kun jos esast hyvä niin mul silmät kii ja toistepäin, tai tausta paska tms. ei olla edes liian tarkkoja, mut olishan se kiva et olis nätti kuvassa joka seuraa elämän loppuun asti, joku ihan peruskuva, mut sellaista ei nyt satu hääkuvista löytyyn, vaik muuten meil niitä on melki joka kekkereistä.

Linon hoidos ollaa kipeitä ja mulla meni messurakentamiset kotitöiks. Oltiin Linon kaa töissäkin ja huomenkin sama, mennään päiväuniaikaan, niin saan hetken rauhan :) Tätä mä vaan pelkäsin just perhepäivähoidon ja päiväkodin erona, että yllätyksiä tulee pienillä varoitusajoilla, onneks mummi jää pian kotiin, niin on sit tuttu varapaikka, nyt en voinu viedä Linoa varahoitoon, kun ei meillä edes oo ja en olis pystyny taas lasta ihan vieraalle viemään. Onneks mun äiti pystyy ottaa loppuviikosta, niin ei tartte töissä muita ihan pulaan jättää.

Heippa

Sini