2.2.2011

Lino 1. hoitopäivä & auto??

En mä viel aamulkaan aatellu sen enempää ku vein Linoa, vasta sitten ku se piti sinne jättää, se jäi siihen pihalle stiigan päälle ja sit ku menin autoon niin sitten lähti kipittään mua kohden ja sit tuli äitille itku.. onneks näin että hoitotäti otti sen syliin ja niin se päivä siitä sitten alkoi itkupuhelulla esalle, et meidän pieni ihan vieraas paikas...

Kun sit 5h myöhemmin hain Linon, niin tietty tuli mua tervehtiin mut jatko leikkejään :) pysytteli kuitenkin hyvin lähellä. Hoitotäti kertoi että itkua ei ollu tullu ja oli menny haliin tätiä ruuan päätteeks kun oli ruvennu nukuttaan, oli siis heti ottanut tädin omakseen :) nukkunu oli iha ok, vähä nukahtaessa itkeskelly. Mutta siis kaikki menny ihan sikahyvin! Huomisaamu varmasti viel paljon helpompi.

Autoasioita tässä pohdiskelen... se on niin hullun kallista se ylläpito, huh, mut hoitomatka ja siitä viel vähä matkaa töihin olis yhteen suuntaan n. 8-9km, eihän se paljoa oo fillarilla kesällä, mut näin talvis aikaan, ja vaarallinen pätkä fillaroida lapsen kans se yliskyläntie. Mietin mietin, mikä on järkevintä... Autoakaan en muuten tarttis kun siis nyt keskimäärin 20km matkalle työpäivittittäin, tuntuu ihan turhalta, mut on se välillä niin rasittavaa järjestellä kyytejä ja sumplia turvaistuinta et olis se niin helppoa.. vitsit ku kulkis joku julkinen sinne päin... onks vinkkejä??

Sini