20.2.2011

maalta kaupunkiin ja takaisin

kivaa hengailua näiden sijaintien välissä :) perjantaina briiffattiin ystävä maailmalle, lähtee Gran Canarialle, jossa ollaan oltu monta kertaa mm. juoksu- ja pyöräleireillä. Piirrettiin kartta mukaan ja koitettiin muistella pyöräkaupan nimeä, josta on vuokrattu meidän ekat maantiepyörät, voi kun päästäs sinne taas pian!

Lauantaina olin Nokialla synttäreillä. Taas marenkikakkua. Mahtista. Ja Aliasta. Käytiin muuten myös Friendtexin kotimyymäläs, tosi hieno myymälä ja hienoja vaatteita lähti mukaan vaikka vaatteita on kyl jo riittävästi.. :) Sitä laukkua ei ostettu, jota ystävä sieltä lähti hakemaan.

Orivedellä on ihana (aika uus) kuntomesta Fixsport. Mun kortti meinaa taas mennä vanhaksi, eilen tehtiin tehokas perusjumppa sunfix, Sinin kanssa oltiin molemmat, Sini jäi vielä afroilemaankin, se kuulosti jännältä tömistelyltä, täytyy joku vkl päästä itsekin sinne. Tänäänkin pitäs mennä sinne vielä illalla zumbaileen ja pumppaileen, vesilinja tekee välillä ihmiselle hyvää :) alan ehkä myös kohta treenata viikon päästä olevaan Finlandiahiihtoon... :)

Anne