18.2.2011

perjantai..taas!

Mun pitäis mennä jo töistä pois, mut pakko kirjoittaa että sain mieletöntä energiaa eilen ku kävin afrobicis, se kivikautista luolajumppaa/tanssia, rummutetaan, astutaan kuumille hiilille, kerätään kiviä taskuun jne.. ihanaa, yksinkertaisia liikkeitä, mielikuvia ja hemmetin tehokasta. Sielt menin äitelle kuumakivihierontaan ja sit laitettiin muutama ripsi paikoilleen ja himas pesin pari koneellista pyykkiä, järjestelin vanhat pyykit, siivosin keittiön, kannoin 8 ikeakassillista puita sisälle polvia myöten hanges meidän hullust paikkaa puukasalta, roudasin takkaan isot kuutiot kiveä, jotta varais paremmin lämpöä, niin hemmetin iso suuluukku et lämpö hukkuu. Laiska se töitään luettelee, mut mahtava energia oli eilisen työpäivän jälkeen, ku sais noin tehokkaan päivän pulkkaan edes kerran vkos.

Tänään Anne tulos maalle ja meillä käymään ja ihanaa kotona olemista siis tiedossa, huomenna serkun pojan 3v synttärit.Tänään ollu hullun kylmä päivä, vaik ei mua oo palellu, mut mittari osas kertoa viel klo 10, -33 astetta.
Pyöräkone ei lähteny heti käyntiin, mut onneks tääl töis en oo yksin ja on miesvoimaa kytkemässä akkuun johtoja, en tajua miten on ennen pärjätty tääl siskon kans, niin no ei sillon ollu tietoakaan näin kylmistä talvista.

Esa soitti just että tuo kaljaa ku tuut töistä :) pari tyyppiä tulos saunoon illal, kai sitä vois iteki lasin punaviiniä tänään nauttia, en muista koska olisin viimeks..on siitä ainaki kuukausi.

Lino sai pegorian lääkityksen ja keliakia testin ja refluksitauti letku homma olis parin viikon päästä, sit katsotaan eteenpäin, mut kyl se tästä, vaik viime yö oli yhtä itkua, voi pientä, on kuitenkin suht iloinen nyt ollu pari päivää, et kai ihan ok.

Ihanaa viikonloppua!

Sini