31.3.2014

Koko viikonloppu kotona

Ihana viikonloppu. Oon pessy pyykkiä yli 10koneellista, leikitty ja laulettu, väritelty puuhapete ukkoja ja koneita, salama autoja ja sen kavereita.

Kiristeltiin ruuvit ja pumpattiin ilmat uuteen tasapainopyörään ja ny on pojilla omat fillarit, ilman polkimia tosin. Vauhti on reipas ja Lennikin sitkeesti pysyttelee isoveljen perässä.

Esa on päivystänyt ja keikkaa pukkaa. Toivottavasti tänä yönä saa nukkua yönsä. Oon nukkunu Lino kainalossani päikkärit eilen ja tänään, ihanaa. Lenni nukkuu rattaissa ja nukahtaa nauraen kun kuikuilen ikkunasta.

Mihin toi kello sit siirretään? ..kysy Lino tänään :D

Mun haave toteutui ja katselin toista tuntia telkkaria tänään. Koston kaks jaksoo nauhalta, hui miten jännä ja yllätyksellinen, sen takia kai se mielenkiinto pysyykin sarjaa kohtaan.

Eilen vietiin matot pihalle illalla, piiska vaan on jälleen kerran kadonnut, vanhasta rämästä risut lentelee.

Lenni on viimeaikoina ottanu tavakseen kiittää ja sanoa heipat aina näin ja me ei tiedetä miten ihmeessä saadaan se pois siltä "kiitos kakkapieru!" heippa kakkapierupissa!"

Tietty ollaan kiinnittämättä asiaan huomiota tai ainakin nauramatta, sanon vaan perään aina et kiitos äiti ja isi tai heippa mummeli ja pepe. Isoveikalta opitut jutut on vaan niin hauskoja ja Lino nauraa..kaik kaikki aikanaan ohi menee mut välillä hävettää jos on perheen ulkopuolisia paikalla. Niin ja laulaa aina "tissit esiin napaliini" kovaan ääneen. Voi Lenni!! :D

Ollaan viel ihan vanhassa kellossa ja on aikas järkytys et klo jo 01 ny.

Kauniita unia <3

Helsingin messuviikko starttaa..mut Turku oli haastavin, olin niin yksin siel rakentaas, nyt meitä on hesas kuus!! Lastenleikkiä siis ;) niin ja miellyttävämpi ajella hesaa ku turkuu.

S

29.3.2014

Metsän aarre..lähde

Viimeaikoina on tullut paljon kysymyksiä terveyteen liittyen joten tässä kooste näin extemporee parhaani mukaan.

Kaiken a ja o on stressittömyys. Stressi syö kehosta tärkeät ravinteet ja sisäelimet ei toimi kunnolla mikä altistaa kuonan kertymiselle ja näin ollen tulehduksille jne. Pyri olemaan onnellinen siitä mitä on, keskity niihin hyviin asioihin ja elä tässä hetkessä, mene eteenpäin sydämelläsi. Luota tähän maailmaan ja rakasta lähimmäisiäsi sekä koko maailmaa. Luo positiivisuutta ja uskoa hyvää ympärillesi.

Ja sitten fyysisiin asioihin..
Ihminen koostuu suurimmaksi osaksi vedestä ja suoloista joten panosta niihin ennen kaikkea ja jos et jaksa nähdä vaivaa muihin asioihin niin juo aina kun mahdollista lähdevettä, kaivovettä.. Ja nauti suolaa, joista laadukkaimpia kalaharin suola, ruususuola jne..puhdistamattomat suolat. 5tl minimiannos per pvä. Aamupuuroon tai smoothieen 1 tl, vesipulloihin 2-3L päivän mittaan 1tl, rakeina suuhun 2tl ja ruoan mukana 1 tl, tää ny tällainen heittoesimerkki miten itellä menee.

Rasvahapot seuraavana, joten tankkaa laadukkaita öljyjä ja vältä keinotekoisia margariineja ja muita valmistuotteita joista saa lisäaineiden lisäksi hurjasti omega6 ja jos sen suhde ei pysy tasapainossa omega 3 kanssa niin aiheutuu monia kehon häiriötiloja, aivoperäsiä, hermostollisia, verisuonien tukkeumia jne.. Joten jos ruokavaliossasi on kutosta niin tankkaa myös reilusti kolmosta. Jos taas vältät jo kaikkia valmistuotteita niin joku hyvä esim Udo's 3-6-9 öljy hyväksi. Frantsilalla kans hyvä öljysekoitus. Tasapaino tärkeä. Ite tankkasin pelkkää kolmosta vuoden ja nyt otin rinnalle vast kutosen. Ja jos muisti pätkii tai pää tukossa niin öljyhuikka tekee ihmeitä.

Kaik tietää että suoneen laitetaan suolavettä ja pelkkä vesi ei toimi, joten nesteen imeytymisen ja solujen toimimisen edellytyksenä on suolat kuten mm. natrium, kalium, magnesium, sinkki, jodi.

Natrium vie sisälle, kalium kuljettaa ulos, sinkki pitää yllä, seleeni rakentaa, jodi käynnistää, magnesium pitää solut elastisina.

Esim. tilapäinen hermostuneisuus/stressi hoituu kalium(potassium), magnesium ja öljy tankkauksella.

Näitä kaikkia ainesosia tulee saada ja on hyvä tankata mutta mistä tietää kuin paljon. Helppoja kotikonsteja on testata tasot päivittäin tai vaikka viikottain.

Jozon käsiteltyä suolaa en niin liputa, mutta hyvin testiin soveltuu jozon merisuola, josta poistettu natriumia eli suola on kalium-painotteinen. Tällä kun pesee aamulla hampaansa tai siis käytännössä kaadan purkista n.tl suolaa kämmenelleni, hieron harjan siihen ja levitän hampaille, tän jälkeen laitan ihaninta Frantsilan sinistä tuubitahnaa harjallle ja harjaan normaalisti. Makumieltymys kertoo paljon eli jos suola maistu pahalle, on kehossa kaliumin vaje..stressiä, unen puutetta, turvotusta, tällöin olis hyvä kaliumia tankata eli esim Solgarin potassium valmiste 4-8kpl pvä. Ja jatkaa testailua kunnes makumieltymys helpottaa ja pesee välillä vaik ruususuolalla ja sit taas kokeilee jozoo.

Natrium tasot selviää heittämällä vaik ruususuolaa suuhun, pitäis maistua sokerilta, jotta tasot olis ok, hei kellä maistuu?? No lapsilla tietty, perheissä joissa suola-asiat kohdillaan ja lapsen keho toimii!! Suolaa ei voi syödä liikaa, se ylimääräinen poistuu virtsan mukana kun taas käsiteltyjen suolojen kohdalla keho joutuu tekemään rutkasti töitä poistaakseen tämän tuntemattoman aineksen.

Sinkkisulfaatti liuoksen (apteekeista tilattuna) purskuttelu kertoo tilanteen. Itelle riittää tankkaus silloin tällöin, varsinkin jos kurkku kipee, niin haen sinkistä immuniteetin vahvistusta.

Magnesiumia (chloridi) myydään treel sokoksen apteekissa 200g pusseissa 8e ja jos kysyntää niin oriveden apteekkikin luvannut pussittaa. Laita tätä 4rkl puolen litran vesipulloon jääkaappiin ja ota aamulla purskutteluhuikka, makumieltymys kertoo et kandeeko tänään tankata...aina kannattaa : ) Suurimmalla osalla vajetta on runsaasti. Oireita hermostuneisuus, kaikenlaiset vatsavaivat, närästys, lihaskrampit jne..
Purskuttele nestettä suullinen ja sylkäise pois, jos hyvää niin nielaise. Tyypit jotka tankanneet vuosikausia magnesiumia puristeina niin yllättyvät tuloksista ja oikeesti se rupee maistuun hyvältä kun tankkaa tarpeeks.

Jodispriilinimentti, apteekis 3,5e, maalaa pieni pallo kämmenelle ja seuraa tilannetta, jos imeytyy alle päiväs, niin on melkonen vaje, pitäis pysyy viikon, mul pysyy tilanteest riippuen 2-5vrk. Linolle ja Lennille testannu ja niil kestää 5-6pvää vaik käsii pestään runsaasti. Joten lapsilla yleensä jodi-tasot kunnossa.

Voin antaa näistä kaikista lisätietoja kysyttäessä.

Ja miks hitos me tarvitaan kaikkee lisää, no kun nää on perusjuttuja joita ennen saatiin vedestä, maaperästä eli kasviksista, lihasta vielä kun eläimet söi ravinteikasta luontoa. Ei ollu tätä sähkösaastetta, ei stressiä, ei ollu kehoa rasittavia/tukkivia lisäaineita, puhdistettuja viljoja, sokeria. Joten nyt keho tarvii vähän apuja selvitäkseen tästä kaikesta.

Raitis ilma kunniaan!!

Niin ja lisäks viel tietty antioksidantit..mut nyt rupeen nukkumaan. Muista dee ja bee ja cee, runsain määrin, suun kautta imeytyy parhaiten. Deetä ainakin 100, ceetä 2-4g, beetä joku yhdistelmä tai ainakin b12 suihke. E kans tärkeää, saa siemenistä.

Lisämunuainen pitää kilpirauhasen tasapainossa, herättele se aamuisin cee vitskulla, esim purista sitruuna veden joukkoon ja rkl kossua, loisto aamujuoma heti herättyä. Käynnistää, herättää ja puhdistaa sekä valmistaa päivään. Tai 2-4g Solgarin ceetä, kun tulee ripuli on cee taso ok, joten sit voi vähentää. Kandee siis löytää kaikissa valmisteissa ne oman kehon tarvittavat määrät eikä syödä turhaan puristeita saati jos ei imeydykkään suolistosta.

Nii eli syö siemeniä ja lehtivihreää, merilevää, suomaa, öljyjä ja marjoja, kasviksia ja syys omenia, riistaa, laadukasta kalaa ja lihaa. Yrtit on helppoja ja niitä saa mistä vaan, pureskele persiljaa, nautiskele sitruunamelissaa jne..Juo lähdevettä ja nauti suolaa. Hymyile ja liiku luonnossa. Pidetään hauskaa!! Ja otetaan rennosti!

S

Oikolukematon..nukahdan ny

Vasara ja saha

Paloharjoitus

Apina köpiksessä

27.3.2014

Terassi Turkuses

Tälläinen aikoinaan suunniteltiin..Kukat puuttu täst kuvast, valkoiset hortensiat ja kukkivat puut. Eilen ja tänään stailasin sen kaikkine koristein ja kalustein, on kotoo omia köysinippuja, vanha ankkuri, Linon laivoja, paljon kiviä, epäsuoraa valaistusta ja merimaisema.
Eikös oo nätti! :) I like!

S

Kk-kivetys & Kivitori

Söpöi tavaroi, kopat varsinki

Terveisiä kuntan keskeltä

Melkonen reissu Turkuun, tuli turkulaiset tutuks tai melkonen kulttuurishokkihan nää messut oli, jos vertaa Tre-Hki, nii näiden järkkäily ihan omaa luokkaansa nii hyväs ku pahaskin. Hinnat edullisia, ihmiset ystävällisiä ja avuliaita mutta ei mitään järjestelmällisyyttä tai suunnitelmaa.

Terassista tuli hieno ja osastokin menettelee, aina olis parannettavaa ja onneks messui tulee ja aina oppii lisää.

Olen kotona, rakkaiden luona, matka Turkuun on jotain käsittämättömän pitkää, seuraavana suunnaksi Helsinki, tuttujuttu.

Pojat pärjäsivät hyvin tääl kotona, kolme iltaa viettivät poikien kesken. Tuntuu ihmeelliseltä olla näin irti lapsista. Yhden yön olin pois. Yövyin isän veljen ja hänen vaimonsa luona, sukulointia siis ja taas kuulin mielenkiintoisia ja opettavaisia asioita viisailta ja vanhemmilta.

Unta kaaliin.

S

26.3.2014

24.3.2014

Hyrrät

Laulua ja leikkiä!!

22.3.2014

21.3.2014

20.3.2014

10v sitten kuva

Mul ei oo uusia kuvia puhelimessa, joten jaan näitä vanhoja mitä tuli paperikuvista napsittua.

Tänään oli koko päivän migreeni, aamusta melkosen rankka olo, tää on tää täydenkuun aika aina hyvin riskialtis ja varsinkin pari päivää sen jälkeen, näin siis jo vuosikaudet ja aina kun se migreeni iskee niin tietty kurkkaan kalenteria ja niinpä niin, siel se kuu aina on.

En olis siis uskonu että lähden salille. Esa lupas viedä pojat uimahalliin ja soitin siinä sitten Sennille, aattelin mennä niille hengaileen siks aikaa, mut sehän oli salilla ja sinne si menin kans ja paras reeni ikinä. Oli niin huippu fiilis, siis sellanen kiva olo. Melki parituntia meni että hujahti. Mul on tavoite käydä kerran viikos ja tehdä koko kropalla kokonaisvaltaisia liikkeitä, kuten maastaveto, kahvakuulailut, leuat, hoover, naruilla (trx) kyykkyjä/soutu/rinta, en mä niitä osaa selittää mut tasapainoa vaatii hurjasti.

Ennen salia puuseppä kävi laittamassa tammea eteiseen ja käytävään, peitelistoiksi, ny on hienon näköistä kun raot peitossa ja samaa puuta kuin kaidekin.

Kun tulin kotiin, keräiltii lasten kans leluja, tänäänhän on siivouspäivä, en uskonu et jaksaisin siivota mut niin se imuri pöhisi koko illan, sillain et lopetin vast äsken, esa nukutti Lennin suljetun oven takana ja Lino autteli mua. Mul on tapana kulkee imurin kans huoneest toiseen ja samalla heitellä tavarat paikalleen, siiinähän se sit imuri huutaa melko kauan mut tahti on reipas. Otan listojen päälliset, ovien syvennykset, pistorasiat jne..pölynkerääjät, olipas kivaa.

Tää on siis suoranainen ihme sen päivällä olleen kivun jälkeen. Tänään kipuun auttoi myös lounas vaik yleensä se että veri menee mahaan niin särky jysähtää entistä voimakkaammin. Ja se kipu vei voimat, tää koko päivä tuntui ja koko elämä tuntui niin tuskaiselta aamulla lapsia pukiessani.

Istun just lasten makkarissa tätä kirjoittaen, Lino pyys että olen tääl kunnes nukahtaa. Lino ite pyys että äiti rukoillaan ja niin me harjoiteltiin Isä meidän rukousta vuorolausuntana. Sen jälkeen Lino keksi runon ja mä toistin perässä.. ei tarvinnu olla kädet ristissä, ku se oli runo eikä rukous..sano Lino.

Positiivinen ylläri oli se että saatiin tänään nähtäväks ystävämme Fitfarmin ruokavaliosuositus miehelle ja se koostuu lähinnä kasviksista, marjoista ja lihasta, kananmunasta +merisuola, viherjauhe jne.. Huikeaa!!

Eli 5x päiväs puolikiloa TUOREITA kasviksia, wow!
Ja voitte vaan kuvitella kuin tuo paperin näkeminen jo vaikuttaa positiivisesti ja yhdentäväisesti meidän elämään, lähentää ruokailutottumuksiamme, ei tarvii välttis aina olla lihan kans pastaa tai perunaa vaan kasviksia!!! Jee! (15v ajan oon syöny täl kaaval ja meil ollu usein omia sapuskoja, vieläkin välillä, mut ihanaa että vihdoin toi vehnä on jätetty kokonaan pois)
Josko se valk. vehnän käyttö ny katoaisi kotioloissa täst perheestä kokonaan.
Leivotaan spelttiin si jos joskus leivotaan.

Lenni täs mun lähellä, sai äsken hullun kipukohtauksen, kaarsi selkäänsä ja itki, en oo moista nähny viimeks ku vauvana, nyt rauhallinen, mut olipas se.

Tällaista tähän päivään.

Meistä tulee viikonloppuna tyttövauvan kummeja, ristiäiset Espoossa. Jännään nimeä :)

18.3.2014

17.3.2014

Sunnuntaikävelyllä

Muori ja Vaari olivat lastenvahtina sunnuntaiaamuna kun suuntasin joogaan. Ekaa kertaa lapset isoisovanhempien luona keskenään, tuo vajaa parituntinen just hyvä heti aamusta, niin onpahan loppupäivä aikaa levätä :)

Poikia hakiessani lähdettiin ulkoilemaan uusiin maastoihin oman pihan sijaan ja niin jäimme Pappilankankaalle hengailemaan. Lenni tippu metsäpolulla kuoppaan ja pojat päästelivät energioitaan metsässä ja taistelivat kepeistään.


Tähän päivään ja tähän hetkeen..
Oon niin surullinen Sastamalan palosta, kurkku tukkeutuu onnettomuutta ajatellessani, ei voi uskoa todeksi, niin järkyttävää. Miten ihmeessä ne lapset selviää.... :'(
<3

S

Vesisotaa

15.3.2014

Aikaa kokkailla

Tänään lauantaina aamu alkoi salitreenillä, koomista et just viikko sitten näin kaverini päivityksen la klo 10 et jo salil käyny..ja mietin mielessäni, et ei ikinä, miten joku pystyy. Tänään aamulla oli himo päästä toteuttamaan Maijan tekemää salitreeniä, jossa suurin osa liikkeistä tapahtuu omaa kehoa painona käyttäen.

Lapset söi mummilla aamupalan, tultiin kotio viemään koiria lenkille, lämmitettiin eilistä sapuskaa eli lihapullia, muusia ja kastia, ihan taju hyvää, kaik ihan parhaista raaka-aineista, liha lähitilan herefordia jne..
Paitsi et muusia oli niin vähän että tein kasviskeittoo kookosmaidolla itelleni ja ompahan huomiseks siinä sapuska meil ku isi ei oo kotona. Sillon ku porukal kaik syödään, niin on liharuokaa, muuten kasvista.

Lenni nukahti rattaisiin heti terassille, hymyilee silmillään aina ennen nukahtamistaan, katselen ikkunan läpi niin kauan kunnes nukahtaa. Söpöläinen.

Linon kans nukutaan vierekkäin viikonloppuisin päikkärit, poika vaan pelleili ja hihitteli ja ei voinu itekään olla repeemättä kun toinen nauraa kikattaa ja vaihtaa mun kans nenää, sit jossain vaihees on laitettava stoppi ja kyl siinä tais puoltuntia mennä et malttoi rauhottua. Tuttiaikaan se olikin ihan liian helppoa, sen jälkeen haastavampaa.

Pakkases oli marjasekoituspussi, soseutin ne jäisenä blenderissä ja suurustin kiisselin pohjan, lisäsin marjat ja inkkarisokeria, tuli hyvää ja niin maailman helpoin välipala lapsille ja niin ravintorikas, lämpöistäkin viel, ihanaa.

Lähettiin porukalla kauppaan, meni hienosti kauppareissu vaik välillä pojat on mahdottomia apinoita siel ja kärryt täyttyy millon mistäkin. Nyt taisteltiin hetki jogurttihyllyllä kun en suostunu ostamaan neljän pakettia sokerijogurttia, miten tollasia voidaan edes markkinoida lapsille, en tajuu. Tehtiin namipäivän kunniaks kompromissi ja lupasin et yhden pikkupurkin saa jotain neljän sijaan.

Jäätiin poikien kans ulos leikkimään hippaa ja koirat juoks keppiensä perässä ja järsivät niitä. Pojat viihty hetken hiekkalaatikolla, vähä oli jäässä, mut muuten kaik nii sulaa.

Otettiin pakkasest sisäfile sulamaan aiemmin päivällä ja sillävälin kun me ulkoiltiin, niin iskä paisto pihvejä ja teki ihan huikeen pippurikermakastikkeen.

Yritetään viikonloppuisin pakkasesta aina tehdä jotain erikoisempaa liharuokaa. Ja ne pihvit paistu just hyvin medium+ tai sinnepäin.

Pojat leikkineet olkkarissa pikkuautoillaan pitkää lankkua hyväks käyttäen, ihanaa yhdessäleikkiä. Kylpyvesi valumaan ja apinat alasti sähiköi kylppärissä kunnes sain ne veteen touhuamaan. Tästä menosta pitäis ottaa videoo, ihan tajutonta kokoajan, niin kovaäänistä, tavaroita lentelee, vauhti on hurjaa, päät kolisee, mustelmia tulee, hetkeäkään eivät istu paikallaan. Mut kylvys istuivat ja mä sain pyykkei laiteltua vieressä. Pian meno oli hillitöntä ja kylpyvesi senkun väheni, sitähän oli kattoo myöden. Pikku vesisota, kunnes liityin poikien seuraan ammeeseen ja leikittiin pesolla ja kwaziilla ja viivi-pupulla.

Pakkases oli banaaninpalasia, kermaa, inkkaria ja vanilijaa, otin sulamaan pöyeälle hetkeks, tein karamellikastiketta ekaa kertaa, siis ite tehtyä jackymakupalaa, ihan huippua!!

Jätskiaineet blenderiin, eihän se jaksanu pyörittää, lisäsin maitoo ja sit pyörähti.
Oli myöhä jo ja en voinu enää jädee pakastaa joten syötiin vetelänä kera karamellisoossin.

Nyt nukahdan, toimelias päivä, ihana päivä. Vau mitä uusia makuja!!

S

Lankku toi iloa koko päivään

3,4m lankku tulossa tv-huoneeseen kirjahyllyksi, tänään siinä on hurjastellut lukuisia autoja ja pojat onnessaan.

S

13.3.2014

Nallen avaruusalus

Linolla oli kovasti suunnitelmia tän illan varalle kun oltiin koko ilta himassa. Ja ne suunnitelmat tuli kun tykin suusta iskän kaartaessa pihaan. Tehdään Nallelle raketti, aluksen laskeutumistaso, maapallo jne..

Olin tilannu tänään tekstarilla päiväunet ja mites sitten kävikään..mä keitin lapsille ruoaks perunaa, tein tillikermaviili,sitruunakastin ja paistoin kalaa +salaatit..niin ja Esa nukku sohvalla :D

..tilasin päiväunet ja ukko nukku ne, jep.
Mut ei mua viel väsyttäny, se väsymys iski vast seiskan aikaan ja sillon taas Esa jakso siivota jälkiämme ja me katottiin pikkukakkosta ja luettiin sen jälkeen kirjoja Lennin kaa kun isi rakensi rakettia Linon nallelle. Voi miten söpö nalle kun sillä oma ikkuna ja tää raketti on ihan huippu!!

S

Klo 17-18 voi olla näin rauhallista!!

Rajuu musisointia

Jännitti et koska katkee kieli, kovaa käsittelyä. Oon haaveillu osaavani edes kitaran soiton alkeet ja oliskin huippua tehdä joku perheen musisointileiri, Akuhan vois opettaa soittamaan..jep nyt on Aku soittoreissu Lylyyn sit ens kesäks!! :D

S

Reima 2014


Tässähän tulee aika hankkia pojille kevätvaatetusta, niin ja viikko sitten oli viel nettikaupat pullollaan välikautta -50%, eipä oo enää tai kertokaa jos löytyy viel jostain :)

Tässä Reiman suosikkini








Olis hyvä nähdä livenä, kuin vaalea on..meil ollu Polarnin vaalean harmaa haalari käytössä 3 vuotta ja ihan loistava, jos tää samaa sävyä, niin tää otetaan kevätaurinko keleille ja vaaleutta syksyyn.


Tää olis ihana ulkoilutakki ja menis muuhunkin
Tämä olisi kaiken järkevin irrotettavan vuoren ansiosta, lookki ei ihan sitä mitä toivoisin.
Tää on aivan ihana ja lähellä vanhaa haalariamme, voi kun olis isompaa kokoa!!


11.3.2014

Soppa ja suolahappo!! Lue!

Syötiin äsken viimeiset siitä sopasta mitä toissapäivänä tein ja juma miten hyvää!! Tänään laitoin sekaan lohta, eli sekaan sopii kalkkuna, kana ja kala. Kaikille maistuu!

Oriveden luontaistuotekauppaan oli tullu Betaine hydrochloridea eli 'suolahappoa'. Suurimmalta osalta ihmisistä puuttuu vatsahappoja jotta ruoka sulaisi. Oireita ovat närästys, turvotus, ilmavaivat, iho-oireet jne.. tietty hemmetin monet sairaudet jos kerta ruoka ei sula kunnolla ja imeydy.
Suolan tankkaus mm. edesauttaa ruoan sulamista, jotta suolahappoa pääsee muodostumaan, mutta tänä päivänä suolaton/pahasuolattu prosessoitu ruoka, josta mineraalit puuttuvat ei täytä kehon rakennusainetarpeita.

Jos asia kiinnostaa niin googleta suolahappotesti Kaisa Jaakkola.

Ite mielenkiinnolla tääl parhaillaan testaan, olis niin upeaa päästä tästä turvotuksesta eroon, varsinkin ennen kesää!!

Testaa!!
Nautitaan yks tabletti suolahappoa nesteen kera keskellä ruokailua jossa oltava myös lihaa, kalaa tai kanaa ja syödään loppuun, jos alkaa vatsa lämpiämään ja jotain erityisiä tuntemuksia tulemaan eli suolahappoa on jo liikaa kehossasi ja kertoo sen että sulla nää hommat toimii!! Jos taasen et tunne mitään erikoista, niin ota seuraavalla lounaalla kaksi tablettia jne..kolme..

Tuo Solgarin suolahappo max 3 kerrallaan, jos tästä ei todellakaan tule mitään eriskummallisia oireita niin silloin vatsassasi ei ole tarpeeksi happoa ja ruoka ei sula, ravinteet eivät imeydy jne...lista olis pitkä mut jokainen ymmärtää et myöskään mitkään terveelliset asiat kuten vitamiinit, ravinnelisät, salaatit, vihreät eivät imeydy. Kallista paskaa siis ja mitä on tulevaisuus jos ajetaan vuodest toiseen autolla vähin öljyin, huonolla akulla, ilman nesteitä..ei se auto kauaa kulje.

Mulla oireet ilmenivät äsken kahdella tabletilla, jatkan sillä edelleen. Syön kotona suht puhdasta ja laadukasta ruokaa, eineksiä ja lisäaineita todella harvoin. Lounaalla menee lounaspaikan sapuska, milloin missäkin, pääpaino salaateis ja keitossa. Kokonaisuus on aikalailla niin hyvä mistä olen haaveillutkin, ehdoton en ole, mutta ne paremmat valinnat tulee jo automatik.

Tää on niin jännää ja mielenkiintoista ja mikä tavoite sit joskus päästä siihen pisteeseen ettei turvota ja en tarvi avuksi enää mitään maitphappoi tai entsyymeja tai piparminttua joka käsilaukussani aina ja apu hetkellisiin ruoansulatusvaivoihin, jouluna pullo kiersi tiuhaan kädest toiseen :D ja hei miten kaikki ravinteet sitten imeytyykin ja energiataso kasvaa!! Nyt on energiaa, entä sit kun vatsa ja migreeni on selätetty, nautin elämästä nyt, niin mitä se on sitten ku ei ookkaa taviskipuja :D
Jotain aivan fantastista!!

Oon jo todella lähellä unelmani saavuttamista, se on oman kehon ja mielen hallitseminen, terveenä eläminen, kärsivällisyys, muiden auttaminen, hetkessä eläminen, kuuntelu, havainnointi, pyyteetön rakkaus, ymmärrys kaikkia ja kaikkea kohtaan.

S

Polulla hetkeä myöhemmin

Polulla