11.3.2014

Soppa ja suolahappo!! Lue!

Syötiin äsken viimeiset siitä sopasta mitä toissapäivänä tein ja juma miten hyvää!! Tänään laitoin sekaan lohta, eli sekaan sopii kalkkuna, kana ja kala. Kaikille maistuu!

Oriveden luontaistuotekauppaan oli tullu Betaine hydrochloridea eli 'suolahappoa'. Suurimmalta osalta ihmisistä puuttuu vatsahappoja jotta ruoka sulaisi. Oireita ovat närästys, turvotus, ilmavaivat, iho-oireet jne.. tietty hemmetin monet sairaudet jos kerta ruoka ei sula kunnolla ja imeydy.
Suolan tankkaus mm. edesauttaa ruoan sulamista, jotta suolahappoa pääsee muodostumaan, mutta tänä päivänä suolaton/pahasuolattu prosessoitu ruoka, josta mineraalit puuttuvat ei täytä kehon rakennusainetarpeita.

Jos asia kiinnostaa niin googleta suolahappotesti Kaisa Jaakkola.

Ite mielenkiinnolla tääl parhaillaan testaan, olis niin upeaa päästä tästä turvotuksesta eroon, varsinkin ennen kesää!!

Testaa!!
Nautitaan yks tabletti suolahappoa nesteen kera keskellä ruokailua jossa oltava myös lihaa, kalaa tai kanaa ja syödään loppuun, jos alkaa vatsa lämpiämään ja jotain erityisiä tuntemuksia tulemaan eli suolahappoa on jo liikaa kehossasi ja kertoo sen että sulla nää hommat toimii!! Jos taasen et tunne mitään erikoista, niin ota seuraavalla lounaalla kaksi tablettia jne..kolme..

Tuo Solgarin suolahappo max 3 kerrallaan, jos tästä ei todellakaan tule mitään eriskummallisia oireita niin silloin vatsassasi ei ole tarpeeksi happoa ja ruoka ei sula, ravinteet eivät imeydy jne...lista olis pitkä mut jokainen ymmärtää et myöskään mitkään terveelliset asiat kuten vitamiinit, ravinnelisät, salaatit, vihreät eivät imeydy. Kallista paskaa siis ja mitä on tulevaisuus jos ajetaan vuodest toiseen autolla vähin öljyin, huonolla akulla, ilman nesteitä..ei se auto kauaa kulje.

Mulla oireet ilmenivät äsken kahdella tabletilla, jatkan sillä edelleen. Syön kotona suht puhdasta ja laadukasta ruokaa, eineksiä ja lisäaineita todella harvoin. Lounaalla menee lounaspaikan sapuska, milloin missäkin, pääpaino salaateis ja keitossa. Kokonaisuus on aikalailla niin hyvä mistä olen haaveillutkin, ehdoton en ole, mutta ne paremmat valinnat tulee jo automatik.

Tää on niin jännää ja mielenkiintoista ja mikä tavoite sit joskus päästä siihen pisteeseen ettei turvota ja en tarvi avuksi enää mitään maitphappoi tai entsyymeja tai piparminttua joka käsilaukussani aina ja apu hetkellisiin ruoansulatusvaivoihin, jouluna pullo kiersi tiuhaan kädest toiseen :D ja hei miten kaikki ravinteet sitten imeytyykin ja energiataso kasvaa!! Nyt on energiaa, entä sit kun vatsa ja migreeni on selätetty, nautin elämästä nyt, niin mitä se on sitten ku ei ookkaa taviskipuja :D
Jotain aivan fantastista!!

Oon jo todella lähellä unelmani saavuttamista, se on oman kehon ja mielen hallitseminen, terveenä eläminen, kärsivällisyys, muiden auttaminen, hetkessä eläminen, kuuntelu, havainnointi, pyyteetön rakkaus, ymmärrys kaikkia ja kaikkea kohtaan.

S