20.3.2014

10v sitten kuva

Mul ei oo uusia kuvia puhelimessa, joten jaan näitä vanhoja mitä tuli paperikuvista napsittua.

Tänään oli koko päivän migreeni, aamusta melkosen rankka olo, tää on tää täydenkuun aika aina hyvin riskialtis ja varsinkin pari päivää sen jälkeen, näin siis jo vuosikaudet ja aina kun se migreeni iskee niin tietty kurkkaan kalenteria ja niinpä niin, siel se kuu aina on.

En olis siis uskonu että lähden salille. Esa lupas viedä pojat uimahalliin ja soitin siinä sitten Sennille, aattelin mennä niille hengaileen siks aikaa, mut sehän oli salilla ja sinne si menin kans ja paras reeni ikinä. Oli niin huippu fiilis, siis sellanen kiva olo. Melki parituntia meni että hujahti. Mul on tavoite käydä kerran viikos ja tehdä koko kropalla kokonaisvaltaisia liikkeitä, kuten maastaveto, kahvakuulailut, leuat, hoover, naruilla (trx) kyykkyjä/soutu/rinta, en mä niitä osaa selittää mut tasapainoa vaatii hurjasti.

Ennen salia puuseppä kävi laittamassa tammea eteiseen ja käytävään, peitelistoiksi, ny on hienon näköistä kun raot peitossa ja samaa puuta kuin kaidekin.

Kun tulin kotiin, keräiltii lasten kans leluja, tänäänhän on siivouspäivä, en uskonu et jaksaisin siivota mut niin se imuri pöhisi koko illan, sillain et lopetin vast äsken, esa nukutti Lennin suljetun oven takana ja Lino autteli mua. Mul on tapana kulkee imurin kans huoneest toiseen ja samalla heitellä tavarat paikalleen, siiinähän se sit imuri huutaa melko kauan mut tahti on reipas. Otan listojen päälliset, ovien syvennykset, pistorasiat jne..pölynkerääjät, olipas kivaa.

Tää on siis suoranainen ihme sen päivällä olleen kivun jälkeen. Tänään kipuun auttoi myös lounas vaik yleensä se että veri menee mahaan niin särky jysähtää entistä voimakkaammin. Ja se kipu vei voimat, tää koko päivä tuntui ja koko elämä tuntui niin tuskaiselta aamulla lapsia pukiessani.

Istun just lasten makkarissa tätä kirjoittaen, Lino pyys että olen tääl kunnes nukahtaa. Lino ite pyys että äiti rukoillaan ja niin me harjoiteltiin Isä meidän rukousta vuorolausuntana. Sen jälkeen Lino keksi runon ja mä toistin perässä.. ei tarvinnu olla kädet ristissä, ku se oli runo eikä rukous..sano Lino.

Positiivinen ylläri oli se että saatiin tänään nähtäväks ystävämme Fitfarmin ruokavaliosuositus miehelle ja se koostuu lähinnä kasviksista, marjoista ja lihasta, kananmunasta +merisuola, viherjauhe jne.. Huikeaa!!

Eli 5x päiväs puolikiloa TUOREITA kasviksia, wow!
Ja voitte vaan kuvitella kuin tuo paperin näkeminen jo vaikuttaa positiivisesti ja yhdentäväisesti meidän elämään, lähentää ruokailutottumuksiamme, ei tarvii välttis aina olla lihan kans pastaa tai perunaa vaan kasviksia!!! Jee! (15v ajan oon syöny täl kaaval ja meil ollu usein omia sapuskoja, vieläkin välillä, mut ihanaa että vihdoin toi vehnä on jätetty kokonaan pois)
Josko se valk. vehnän käyttö ny katoaisi kotioloissa täst perheestä kokonaan.
Leivotaan spelttiin si jos joskus leivotaan.

Lenni täs mun lähellä, sai äsken hullun kipukohtauksen, kaarsi selkäänsä ja itki, en oo moista nähny viimeks ku vauvana, nyt rauhallinen, mut olipas se.

Tällaista tähän päivään.

Meistä tulee viikonloppuna tyttövauvan kummeja, ristiäiset Espoossa. Jännään nimeä :)