31.3.2014

Koko viikonloppu kotona

Ihana viikonloppu. Oon pessy pyykkiä yli 10koneellista, leikitty ja laulettu, väritelty puuhapete ukkoja ja koneita, salama autoja ja sen kavereita.

Kiristeltiin ruuvit ja pumpattiin ilmat uuteen tasapainopyörään ja ny on pojilla omat fillarit, ilman polkimia tosin. Vauhti on reipas ja Lennikin sitkeesti pysyttelee isoveljen perässä.

Esa on päivystänyt ja keikkaa pukkaa. Toivottavasti tänä yönä saa nukkua yönsä. Oon nukkunu Lino kainalossani päikkärit eilen ja tänään, ihanaa. Lenni nukkuu rattaissa ja nukahtaa nauraen kun kuikuilen ikkunasta.

Mihin toi kello sit siirretään? ..kysy Lino tänään :D

Mun haave toteutui ja katselin toista tuntia telkkaria tänään. Koston kaks jaksoo nauhalta, hui miten jännä ja yllätyksellinen, sen takia kai se mielenkiinto pysyykin sarjaa kohtaan.

Eilen vietiin matot pihalle illalla, piiska vaan on jälleen kerran kadonnut, vanhasta rämästä risut lentelee.

Lenni on viimeaikoina ottanu tavakseen kiittää ja sanoa heipat aina näin ja me ei tiedetä miten ihmeessä saadaan se pois siltä "kiitos kakkapieru!" heippa kakkapierupissa!"

Tietty ollaan kiinnittämättä asiaan huomiota tai ainakin nauramatta, sanon vaan perään aina et kiitos äiti ja isi tai heippa mummeli ja pepe. Isoveikalta opitut jutut on vaan niin hauskoja ja Lino nauraa..kaik kaikki aikanaan ohi menee mut välillä hävettää jos on perheen ulkopuolisia paikalla. Niin ja laulaa aina "tissit esiin napaliini" kovaan ääneen. Voi Lenni!! :D

Ollaan viel ihan vanhassa kellossa ja on aikas järkytys et klo jo 01 ny.

Kauniita unia <3

Helsingin messuviikko starttaa..mut Turku oli haastavin, olin niin yksin siel rakentaas, nyt meitä on hesas kuus!! Lastenleikkiä siis ;) niin ja miellyttävämpi ajella hesaa ku turkuu.

S