8.3.2014

Kotona pitkästä aikaa

Rento koti-ilta. Viikko sitten viimeks oon ollu yhtämenoo reilun 2h kotona sillain että sais pyykkiä pestyä ja tänään ehdin kaks koneellista. Pienet on ilot! :D

Hain pojat hoidost, kurvattiin Herkun kautta hakien kuhakeittoa ja raakakakkuja. Kui helppoo kun ei tarvii laittaa ruokaa. Ei oo kuhaa syöty vähään aikaan ja jos sitä jossain tarjolla niin ei voi vastustaa.

Tinderella kyläili kakkuseurakseni ja pojat seuras pikkukakkosta. Lenni nukahti jo vartin yli kasi ja me Linon kaa pelattii, yhdessä pikkukakkosen peliä tabletilla, olipas kivaa, siis kun tabletttii kallistelee nii, lätty siirtyy notskipannulta lautaselle ja kanootti puikkelehtii joella jne..

Linon kaa jumpattiin eli punnerrettiin ennen suihkuun menoa, pesin pääni lopuks molkosanilla, jotta hilseet kaikkois. Suihkun jälkeen Lino halus jumppaa viel sillee samanlailla ku äitikin et ei se jooga vaa se fiks portti, haki meille vesipullon ja mä vedin ekan setin ja sit Lino ohjas seuraavan. Hauskaa!!

Kuunneltiin cheekin sokka irti biisiii, etttei oo sukka irti niinkuin hoidossa laulelevat.

Lino osas suihkun jälkeen kuivaa ittensä ja kääntää väärinpäin oleva paita kärsivällisesti oikeinpäin, puki itsensä ja meni nukkumaankin kun pyysin vaik tyyppihän valvois vaik kuin myöhään, väsymyksestä ei tietoakaan. Iltaihminen kuten äiteensä.

Esa tyky-päivillä Kouvolassa, voitti elämänsä ekoista raveista 30€, vaik lupas kyl veikkaa meidät velattomaks :D ..

Ihana ilta, upee päiväkin. Meil kokoontuu sellanen pieni ryhmä kerran kuussa parin tunnin ajaksi ja oon kiitollinen että aikanaan pääsin tähän mielettömään porukkaan mukaan, kynä vaan sauhuaa ja lämpö sydämen valtaa. Just sellaista tietoa saa mitä päässään pohtinut ja saa kysellä ja ryhmä toimii spontaaneilla aiheilla, mitään sovittua ei ole. Tää ravintohomma eli rohdot, yrtit, suolat, öljyt, antioksidantit, mineraalit, hivenaineet, rasvahapot, maitohapot jne.. on niin mun juttu ja kun ei se oo pelkkää tuota vaan kaikella ajatuksella ja henkisyydellä höystettynä.

Harrastukset pitävät mielen virkeänä ja tuo tyytyväisyyttä elämään, ihanaa että voin välittää tietoa ja auttaa perhettäni,  mahdollisesti lähipiiriäni ja joskus ehkä muitakin. Upeaa oppia uutta ja tän ryhmän tapa toimia on paras tapa oppia, mieletön juttu!!

Huomenna saliohjaukseen Maijalle, jee!

S