6.10.2013

Juhlissa kera Lennin

Eilen oli ystäviemme 10vuotis hääpäiväjuhla, heidän kotonaan rennolla meiningillä. Kiva syy koota se sama porukka kasaan kuin häissäkin, tosin kauimmaiset kaimat jäivät tulematta, niin juhlaväkeä oli juuri sopivasti.

Mä lähdin ihan housu/pusero puvustuksella, hameita kun en oikein oo aikoihin osannut käyttää. Niin ja olo on sen verran turvonnut ollu täs viimeaikoina liiallisen herkuttelun vuoksi et nyt olis syytä taas laittaa loppu tälle vatsan kivistelylle. Vehnätön, sokeriton, lisäaineeton olis hyvä alku ja virkistäis oloo taas kummasti. Silleen et herkuttelis vaan lauantaisin niinkuin lapsillakin namipäivä. Kilojakin on kertynyt vuoden vaihteesta jo 5kiloa ja mä vaan syön niin paljon et ei oo järkee, rakastan tunnetta kun vatsa on täysi, hullua. Äsken tosin täytin vatsani porkkanoilla, kaalilla, kasvissoseella ja lohella, mut aina ei täyttö tapahdu näin kasvispainotteisesti.

Ihana kotipäivä tänään, lapset nukkuvat samaan aikaan, Lenni ulkona reilun pari tuntia, Espe keikalla ja koiratkaan ei hauku. Vau mikä hiljaisuus tääl ja itel ei jotenkin unta piisannu kun parit vartin torkut. Ny ylös, välipalaa, ulos ja lenkille.

Paastopäivä kerran viikos olis kans ihana tapa, siis et söis vaan nesteitä ja soseita, viheriä, marjoja ja kasviksia..otan testiin joku kerta, jotkuthan elää noin koko elämänsä et ei sillee voi puhuu paastosta, mut mulle hirmusyöjälle se menis paastosta :D

S