31.10.2013

Lenni!!! +korvakarvat

Joku on vieraillut äidin vaatekaapissa
Tää on niin paras!! : D
Korvahoitola
Tää vaatehuonesessio oli niin pakko kuvata kun sattu luuri olemaan kädessä.

Niin hiljaista... Lennii, missä sä oot? Poika kiljahtaa jotain ja kun menen katsomaan niin tulos on tää, että vaatekaapin laatikot on kaik lattialla sikinsokin ja jätkää ei näy missään kunnes verho heilahtaa.

Ei voi kun nauraa.

Tää päivä meni kotosalla ja lääkärissä, sillä Lino valitti korvaansa aamulla. Meil on kämppä niin valkosipulin käryä täys et luulis paranevan, joo ja kaik kikat on käytössä. Lääkäri ihmeissään kun tokasin, et okei kiitos tiedosta, me tästä mennään.. Linol oikea korva ja Lennikin samal tutkittiin niin flunssaperäistä punoitusta silläkin. Lääkäri kysyi et miks tuutte tänne jos et halua lääkettä..nooo..halusin vaan varmistuksen et mikä tilanne, hoidan kyl ite kuntoon tai ainakin seuraan viel pari päivää. Jos nää olis mun lapsia niin antaisin kuurit tai voit sä pari päivää seurata ja antaa kipulääkettä...ja mä vastasin et kyl mä teidän muiden mielipiteet tiedän. Särkylääkettä annan jos tilanne vaatii. Nyt ei tähän iltaan mennes oo tarvittu.

Linolla meni ohi kipu jo ensimmäisen hoidon jälkeen aamust ja antoi lääkärinkin tunkee lamppuaan sinne vaik aamul huusi mulle kun vaan hipaisin. Katotaan huomenna ja reseptit on takataskussa jos kolmes päiväs ei ohi mee, mut nyt taas vahva usko et menee itellää.

En halua vaarantaa lasteni terveyttä vuodeksikahdeksi eteenpäin sen takia että pitäis nyt just saada pika-apu tähän. Nyt ei kipua, ei kuumetta. Odotetaan ensin hetki ja annetaan kehon itse parantaa ja vähän toki avustaa tätä prosessia kotikonstein. Antibiottikuurin haittavaikutukset kestävät jopa vuosia, eli vältetään aina jos mahdollista.