12.10.2013

MLL tänään

Mll kirppari-tapahtuma oli laajentunut, myyjiä kokonaiset kolme luokallista ja käytävilläkin porukkaa. Salissa lapsille pomppukerho. Kiva tapahtuma!

Nää pipot jäi kaiveleen, tuo kettupipo ihan ylisöpö ja nuo eriväriset apinapipot olis nii hauskat kans pojille, mut näitä varmasti saa Piialta tarvittaessa ;)

Meidän matkaamme tapahtumasta lähti, Linolle hokkarit, oikein makeet Bauerit kokoo 30, 2€ Lino ihastui ensisilmäyksellä linnaan 5€ ja tänään meil on ilta oltu ritari-Mikkejä, muumitalo kummitytölle 3€, paripalapeliä yht 3€, toppahousut 2€, paksu ja upee kypärämyssy 2€, purkkarikengät ens kesäks 2€ ja autotalli 1€. Jeeee :)

Mitä mietin nyt..
Parasta elämässä ja jokaisessa päivässä on lapsien nukutushetki tai nukkumaanmeno, vaihdetaan viel päivän kuulumisia, mikä oli kivaa tänään, halitaan, hassutellaan, kerrotaan toisillemme kuinka paljon välitetään, niin ettei kädet riitä näyttämään sitä rakkauden määrää, ollaan nenät tai otsat vastakkain ja silitän pientä hentoa hiusta kuunnellen syventyvää hengitystä kunnes laps on unessa, annan suukon otsalle ja kuiskaan hyvää yötä.

Lenni kahdeksan aikaan, Lino kymmenen aikaan, kumpikin saa oman hetkensä, välillä luetaankin, mut yleensä on luettu jo aiemmin... tämä kaunis hetki yhdessä rentoutuneen lapsen kanssa on niin huikee et sydän lataa valtavan kasan rakkautta ilmaan. Lapsella on turvallinen olo ja kaikki on niin hyvin just tässä ja nyt. Rakastan tätä elämää!!!

S