21.10.2013

Sydän-Lenni

Lenni kirppiskamppeissaan. Tiedän et kaula paljaana, mut vedettiin vetoketjua ylemmäs ja kurvattiin vaan kotoo mummelille.

Lennil Hangon merenrantatorilta kupla-autosta ostettu 1€ rosvopipa.. Takki parin vuoden takaa löytö 8€ Linolle, housut myöskin Hangon 2nd handista pari vuot sitten Linolle, kengät on pikkujaloista tilatut alekengät Linolle, ihanat ja ei oo menny miksikään.

Miks kirjoitan tänne nyt, on kun en tiä oonko kirjoittanukaan, Lennillä on vasemman rinnan päällä syntymämerkki sydän, malliltaan täydellinen, kooltaan n.2-3cm. Kun Lenni oli vauva, aina mietin et onko mustelma ja neuvolassakin useasti kysyivät mut sit kirjattiin korttiin ja on seurattu sen muuttumista.

Oltiin kylvyssä poikien kans, öljyä, merisuolaa, yrttejä ja ripaus magnesiumjauhetta..rentouttaa ja hoitaa ihoa sekä tasapainottaa vatsaa. Ostan jauhetta apteekista kilon paketissa, Tampereelta saa Sokoksen apteekista 200g pusseiskin, nautitaa myös sisäisesti purskutellen, 4rkl/ 1/2L vettä per pari päivää. Jos maistuu pahalle, on magnesiumin puutos. Kohta vuosi tätä nautiskeltu mielenkiintoisin kokemuksin. 80% ihmisillä on magnesiumin vaje. Aiemmin syötiin lisänä tablettimuodossa mut tuo purskuttelu kertoo heti tilanteen. Magnesiumkloridi n. 70€/kg, säilyy pari vuotta, tasapainottaa vatsaa, lihakset rakastaa, aivoille tärkeää ja ehkäisee masennusta ja pääkopan tukkoisuutta. Tärkeimpiä lisäravinteita sinkin ja merisuolan sekä öljyjen kanssa, niin ja D-vitskun.

Ihana lämmin kylpy, energiaa silti riitti, en syönyt töistä tullessani kun muutaman porkkanan ja kurkkua ja join paljon suolavettä, mikä energinen olo tuleein kun ei pamppaa itseään ruualla turpeeksi..vaik kivaa sekin on :)

Rasvasin Lennin ja käsittelin pitkän aikaa jalkapohjia, aktivoin sisäelimiä, jotta keho paranuisi, Lennillä ollut nuhaa reilun viikon, ei paha, mut lievää, toivotaan et menis ohi ilman muita oireita.

Siinä rasvatessa selattiin Tuomas-veturi kirjaa ja ihailin tätä täydellistä sydäntä hänen rinnassaan.

Yks kirja luettiin makuullaan ja kun valot sammui, poika nukahti rintojeni väliin tuhisten, sinne se päänsä aina painaa ja paidan nostaa ihon paljaalleen. Taitaa tulla melkonen tissipoika isona.. ;)

Pojat leikki koko illan yhdessä ja mä sain maksaa rauhassa laskuja, miten mukavan helppoa ja tiskatakin ehdin, pyykkejä laitteleen, talvitakit kokeilemaan ja kesätakit säilöön. Hemmetisti kaikkee hyödyllistä.

Kivaa elämää, ihania ihmisiä ympärillä, kiitos.

S