30.10.2013

Kynttiläaamu

Anne ei voinut uskoa silmiään kun aamul laitoin tän kuvan whatsappiin, "ei näytä arkiaamupöydältä" juu ei mut illal kun pyyhkäs pöydän ja keräs lelut yhteen nurkkaan niin jostain kohtaa kuvattuna ilme voi olla näin siistikin.

Meil on nykyään harvoin tavarat paikallaan ja kämpäs on jatkuva kaaos ja siivoamisen tarve joissakin huoneist, vaatteita pitkin poikin, leluja levällää, pyykkei kasalla, silitettäviä jonossa.

Must on ihanaa et mua tää asia ei häiritse ja osaan kyl laittaa ruokaa vaik laskutasoo ei oo vapaana ja askarrellaan lattialla, siel missä on vapaata ja vähemmän hiekkaa. Puoles tunnis kodin sais näyttämään kauniilta, kun tavarat tunkis laatikoihin ja kaappeihin, mut kivempi laittaa ne sit oikeesti järjestykseen kun on siihen inspis. Lelutkin meil levällään niin kauan kunnes ne oikeesti kerätään omiin lootiin, sekasin eivät ole siis koskaan paitsi lattial, kivempi aloittaa taas kun löytää mitä etsii.

Eli näköjään mun tapani on et tavarat joko visusti paikallaan ja kaapit ja loodat kauniissa järjestyksessä tai tavarat nähtävillä. Sekainen laatikko pahin painajainen :D

Mut eiks oo kaunis kynttelikkö!!? PartyLite-ostos, sopii verhojen kaa.

S