7.10.2013

Testissä

Sain mahdollisuuden testailla näitä tuotteita pilkkahintaan ja sehän passas kun kaikki voiteet oli lopussa ja menin jo muutaman viikon kookosöljy/kaakaovoi/oliiviöljymeiningillä. Jotenkin sitä on vaan kivempi laittaa ihan oikeita kasvoille tarkoitettuja tuotteita naamaan varsinkin aamulla ennen töihin lähtöä.

Täs on yövoide, joka tosin ei oo mull ihan siinä käytössä vaan pari kertaa viikossa naamiona reilummin, öisin oon muutaman vuoden ollu ilman mitään ja antanut ihon itsensä kehittää kosteudensa, vaikk ei se aina helppoo oo, varsinkaan talvisin ja tuo kosteuttava voide aamuisin alle ja ihan super yllätys on tuo värillinen päivävoide, tasoittaa ihoa ja jättää kauniin luonnollisen pinnan samalla kosteuttaen, tykkään!

Tähän asti käytössä on ollut vaihdellen Dr.Hauschka, Forever Aloe, Weleda ja Frantsila, Babor ... Mitä millonkin edullisesti tarjolla ja joka tuubin käytän ihan loppuun, hyviä tuotteita kaikki. Nestemäinen kajal ja ripsiväri viel nature-meikkien ulkopuolelta, vaihdan kun eteen tulee sopiva, tarjontaahan on ja lisää tulee.

Sisäinen öljytys tärkeää ja kokeilenkin nyt ekaa kertaa oikeen kunnolla et vaikuttaako positiivisesti ihon korppuuntumiseen, vehnänalkioöljy, kalaöljy, oliiviöljy jne..joka päivä kutakin vähintään rkl.

Tänään oli niin lämmin, mieletöntä!! Teepaitakeli lokakuussa, wow!!

S