14.2.2014

Asta-Rakentaja 2014

Tänä vuonna messuilla emme nää Liuskemestareita vaan Kivitori, jonka osaston pääsin suunnittelemaan ja poikien kaa viilattiin ideat käytännöllisiksi. Kivitori oli ekoilla messuillaan Habitaressa syksyllä valkokeltaisin seinin ja kahden mallitelineen kera. Siitä oli helpohko lähteä kehittäämään toimivampi paketti.

Ideana kivitorilla on edullisuus, helppous ja hyvä palvelu sekä laaja luonnonkivivalikoima. Painavia tuotteita on haastava tuoda esille. Maalautettiin myymälän varastosta löytyneet metallihyllyt mustiksi, teetettiin kylttejä ja harmaan selailutelineen alaosa peitettiin myös kyltillä. Tietokoneelle ei otettu pöytää vaan hain puusepänverstaalta tuppilankkua, sahautin päätyseinän mittaan ja maalaus mustaksi, näyttää muuten ihan liuskekiveltä kaukaa katsottuna. Kaarnareuna niin makee. Tää idea kotoa meidän eteisen hyllyistä.

Mihinkös se kolmepäivää tuol messuil kuluikaan..ekana päivänä tavaroiden purku, seinien pystytys, ruuvailut, maalaushommia, seinät ja lankut, osa oli jo valmiiks maalattu, mut kuljetyksessa kärsii. Seuraavana päivänä, telineiden pystytys, kivilavojen siistiminen, kylttien ruuvaus, valohankintaa ja valojen asettelu. Kolmas päivä..seinähyllyjen ruuvaus, sähköjen veto, kivilavojen pesua, osaston imurointi, korjausmaalaus, mallikivien asettelua, työkalujen siivous ja pakkaus autoon.

Meil ei ollu mitään paniikkia kun aloitettiin jo tiistaina. Markuksn kans rakennettiin, Arttu asensi kiviä tuotetaloon, hemmetin upeita nekin!!

Ideoita runsaasti jo seuraaville messuille joita viel kolmet edessä ja ne mennään huomattavasti suuremmalla neliömäärillä ja Liuskemestaritkin mukana. On jännää suunnitella kahta ihan toisistaan erilaista osastokokonaisuutta. Liuskemestareilla osastot hienostuneita, arvokkaita ja hillittyjä, Kivitorilla räväkkää meininkiä.

Jos olet halukas osallistumaan messuille ja et vielä omista lippua, vinkkaa mulle, muutama viel löytyy :)

S