4.2.2014

Ruskovillan petivaatetta

ruskovilla.fi

Hei,

Aikoinaan huusin huuto.netistä meille futon -patjat ja niihin sängynrungon ihan pilkkahintaan. Käytännössä futon-patjat on lähes ikuisia jos niitä hoitaa oikein, eli kääntelee mielellään viikottain ja rullailee. Itselläni tämä huoltotoimenpide tosin jää kertaan kuukaudessa, mutta hyvältä ne patjat edelleen vaikuttavat 6 käyttövuodenkin jälkeen.

Patjat on melkosen kovat, tai itse tykkään kovastikin, mutta Esalla ottaa lonkkiin ja kieltämättä jos kyljellään nukkuu niin kovahan se on. Meillä on sängyssä ollut väliaikaisesti keinomateriaali petari johon etsin parhaillaan vaihtoehtoa. Ikeassa on täysin luonnonmateriaaleista valmistettu petari 279e ja ruskovillalla myös samaan hintaan. Ikean petari on paksumpi ja sillä saataisiin pehmeyttä sänkyyn, mutta toisaalta sängyssä olisi hyvä olla myös patjansuojus eli lötkö petari, sellainen helposti pestävä.

Oon aina haaveillu laadukkaista petivaatteista ja sängystä, tuo huuto.netin sänky oli ihan vahinkolaukaus, en edes tiennyt sillon futonin arvoa ja tyyppi oli myynyt ne jo jollekin muulle ja lähetin perään et jos jostain syystä kauppa peruuntuu niin tulen hakemaan ja niin se oli peruuntunut ja me saatiin tuo ihana mahdollisuus. Noudettiin Pekka-sedän kaa patjat sänkyrunkoineen Järvenpäästä.

Hirssiakanatyynytkin kiinnostaa, monesti hipelöinyt niitä, mutten oo raaskinut ostaa. Tällä hetkellä nukun vanhalla Tempurillani tai yleensä ilman tyynyä, sillä Tempur on liian paksu. Silkkilakanat löysin kerran eräästä verkkokaupasta -50% ..ne ihan valkoiset ja sen kerran kun Lino sit oli yrjötaudissa ja veti mustikat siihen, jep..mut ne lähti puhtaaksi vaik 30 asteessa vaan pestään. Silkki on ihana materiaali ja veikkaan et lakanoista on iloa meille vuosiksi eteenpäin.

Panostakaa makuuhuoneissanne luonnonmateriaaleihin!

S