17.2.2014

Pypärä päihi

Tää kuva eiliseltä..pyytää aina et äiti auttais laittaa pypärän kunnolla ja oikeinpäin päihin.

Meidän perheessä kiertää vatsapöpö. Lino oksensi lauantaina, Lennillä vatta kuralla, Espe oksensi just nyt jne..huh eihän täs muuta voi kun odotella et ite pysyis terveenä ja sais hoitaa toipilaita. Toivon et lapset säästyis tällä ja kaik mennään kohti paranemista.

Tänään huikee päivä.
Paketeilla pirkkahalliin, purettiin osasto ja saatiin kuullaa et messuilla oli ollu tajuton vilske ja huikee kiire osastolla, jee!! Osasto oli toiminut ja kokonaiset kivilavat herättäneet huomiota. Aitoa kiveä teemalla!! Kivitori rules!

On se mukavaa olla lähes ainoita naispuolisia messupurkuhommissa..trukkikuski säälistä nosti kivilavat autoon kun en raaskinu ostaa trukkipalvelua vaan kyselin ylimääräsiä tyhjiä,lavoja että vois käsipelillä latoo kivet autoon ja pumppukärryil ku tonnin painoisia lavoi veti nii aina joku oli auttaas työntämäl lavaa. Isä joskus aikoinaan sano et kyl tytöilt käy messuhommat huomattavasti helpommin, niinhän se meni tänäänkin! Sennin kaa peräkanaa ajeltiin pakettiautoil Orivedelle kuromat päällä. Olipas hauskaa viiden vuoden tauin jälkeen :) Sillon me vast oltiinkin pikkutyttöjä, ei ollu ees,näitä otsaryppyjä viel. Nykyään ihan eritavalla sitä elämänvarmuutta ja itseluottamusta ja rentoo asennetta. Kaik ok kokoajan ja hauskaa on. Tollasis tilanteis vaa pääsee vertaamaan kun ei arkipäivää mut silti jotain samaa ku vuosii si. Muistot palaa ja eron huomaa :)

Isi ylpee raksakakaroistaan :) ? :D
..ainakin ollaan jatkamassa ja kehittämässä luonnonkiven myynnin edistämistä ja siihen liittyvää hommaa

Apua kun muakin jo oksettaa..ruöeen äkkii nukkuun ja keräämään voimia josko niin meinaa tapahtua..toiv pysyn terveenä!!!

S