16.2.2014

Kipua

Tasan vuos sitten oltiin palattu kotiin Thaimaan matkalta ja mulla oli kovia kipuja, 5päivän kova migreeni, mikä jatkui kevyempänä versiona pitkälle talveen.

Nyt sama meininki ja kohtaukset on vailla vertaa. Viimeyönä tärisin vessassa, kipu oli älytön, ei sitä meinannu kestää. Eilisen päivän jo himmailin töissä, hoidin pakolliset ja lounastaessani isovanhemmillani, jäin sohvalle pötköttelemään jotta olo helpottuisi, mutta sehän vaan paheni iltaa kohden. Otan lääkkeitä vain äärimmäisessä tilanteessa ja illalla oli jo myönnyttävä. Yöllä heräsin kahden aikaan niin kovaan kipuun ja lääkkeen oton jälkeen meni viel 1,5h ennenkuin tuli sen verran helpotusta että pystyi nukahtamaan.

Kipu helpotti tänään 1,5vrk sen alkamisesta. On muuten ollu ihan taivaallinen olo!! Niin kevyttä! Virkeä olo, raikas, jaksava, energinen, iloinen, onnellinen, helpottunut, rento, hymyilevä, kaiken kaikkiaan ihana olo!!

Tääl makaan vatsallani sängyllä, Annen joku kauralammas selässäni. Hieroin alaselkään eli munuaisten kohdalle ojan isännän linimenttiä ja lämpöä päälle. Tehostaa munuaisten toimintaa ja siis helpottaa kropan olemista, josko rentouttaisi.

Oon aikas avuton kipujeni kanssa. Just takana 5kerran akupunktio hoito, ravinto helposti sulavaa ja lämmintä. Toki henkistä kuormittumista se usein on vaikkakin laukaseva tekijä voi olla sitten kova väsymys, hormonikierto, suklaa, kahvi tms.. Migreenin syy usein 'painostuksen alla oleminen tms.ahdistus, pään savuaminen' ..vaik koen olevani kuitenkin onnellinen ja elämäni selkeämpää kuin koskaan, niin silti vaan jotain ressiä, vaik en ees kauheesti ressaa, meen miten elämä vie ja pidän huolen että perheessä on kaikkien hyvä olla. Jonain kauniina päivänä tää homma ratkeaa ja olen jo hyvin lähellä :)

S