6.2.2014

Morjes mikä päivä

Ötökkäjahdissa..kaapit pestynä ja tyhjinä, kassikaupalla ruokaa roskiin jne..ne loput arvokkaimmat pakkaseen.

Koira paskansi vetiset ripulit lasten soittimen syövereihin, meidän kangas sohvalle sekä eilen ostamalleni kirjalle, niin et kymmeniä sivuja imi kaiken itseensä ja roskakasa senkun kasvoi..apua!!

Aamulehdes oli just juttuu keittiön ötökkäkannasta. Voi tulla kaupasta mistä vaan ja vaikea päästä eroon ja siks oltava helkkarin radikaali. Toisaalt hyvä olo et voi niinkun alkaa alust mut voitte vaan kuvitella sitä superfood ruoan määrää mikä läks pihalle. Onneks oli paljon avaamattomiakin ja ne pääs pakastimeen puhdistumaan. Joka helkkarin purkki ja pussi oli puhdistettava jos haluu kaappiin jättää.

Tää sama operation olis ihana tehdä vaatekaapillekin. Leluille tehtiin joulun alla ja lasten vaatteita en säilö ku muutamia muistoks. Josko pala kerrallaan sais vietyä projektia etiäpäi.

Mehut on vähissä, imuroin viel äsken keittiöst viimesetkin muruset lattioilt ja pölypussi pihalle.

Viimeyönä näin painajaisia, nyt juon tääl antistress uniteetä, josko nukkusin ku tukki ny. Hoidos oli vattatautia ja hu pojat mummille, kovat on suunnitelmat pysyy terveenä.

Tilasin siis kaks kirjaa, toinen on joku hulluna hortoon jota jo eilen selasinkin, mut tää toinen olis sit ravintoa aivoille tms..harmittaa kun ees ehtiny viel selaan, vaik toisaalt ei se niin kova menetys ollu..josko sit joku päivä saan mahd lukea tuon opuksen. Kalliit paskat!

Meni hullusti se väsymys ny ohi..tunti sitten nojasin tiskikoneeseen kaatumaisillaan, tosin heittelin äsken joku kymmenkunta suolaraetta suuhun, sainks niist energiaa näi paljon!!?

Jos kutsuisin teidät ystävät kylään ja pitäisin kotimyyntikirppiksen, olis keittiövälinettä, kirjoi, vaatetta ja kenkiä ym ym.. Tai sit vaan jos joku perhe oikeesti tarttis naisen vaateit kokoo34-36 ja kenkii 39 kokoo niin ilmottakaa. Heille joille viimeks annoin ikeasäkit, pitää kysyy kans sielt mut olis kiva antaa muuallekin jos tarpeen.

S