19.2.2014

Olympialaisista imetykseen..? :)

12. kisapäivä.
Ekaa kertaa katsoin tänään kisoja aikas paljonkin. Meidän perheessä ollut vatsatautia ja tänään aloitti möyrinnän vatsassani, mitään ei ole vielä tapahtunut, mutta olo on ollut kaamea ja iltapäivästä asti maannut sohvalla.

Vitsit miten jännä kiekkomatsi ja ne hiihdon mitalisuoritukset jäi näkemättä, mutta hienoa!! Suunnittelija Niskanen on mitalisisarusten isosisko. Menestyksekästä porukkaa!!

Ihmettelen ettei suomalaisia ole taitoluistelemassa Olympialaisissa. Kauniita esityksiä, aina toistaan parempia, ikä tuo selkeää varmuutta esiintymiseen. Huomenna vapaaohjelmat.

Toisaalta kiva viettää näinkin iltaa, harvoin meinaan pysyn paikallaan niin tänään pojat kiehnäs sylissä sohvalla kumpainenkin vuorollaan ja välillä kainaloissa samaan aikaan. Isi otti kotiaskareista ja kylvetyksestä vastuun ja mä oikeesti sain toipua olostani, aivan ihanaa. Lenni nukahti syliini, Lino halus pitkästä aikaa mennä isin kainaloon nukkumaan. Olisko nyt kolmeviikkoa nukkunut omassa sängyssään. Niin ja Lenni lopetteli tissin syömistä reilu viikko sitten ja helpostihan se,on menny, välillä viel koittaa mut ei tuu niin sanoo vaan et tissi loppu, keittiö maitoo! Selitettiin Esan kaa tarkasti ja moneen kertaan kuinka tissit on pipit ja maito loppu ja hyvin on ymmärtänyt. Kuin helppoo!

Ja illan kruunas vielä olon paraneminen, kympiltä jaksoin olla taas pystyssä ja huippua että alkoi lemppariohjelmani Dance!!! Ihan paras!!

Toivottavasti pysytään terveenä ja saamme juhlia Lennin synttäreitä läheisten kera viikonloppuna.

S