28.2.2014

Lino itte yksin käveli

..mummeli ja pepe oli tulossa meille ja kun kuulin että kävellen ja kun näin että varsinkin tää isompi poika on ulkoilun tarpeessa, niin puettiin reippaasti ja sovittiin että Lino kävelee heitä vastaan ihan yksin.

Juujuu kuulostaa hurjalta, mutta tehtiin näin, että saatoin pojan tämän meidän tien yli tuohon nurmikolle, jätkä ihan jännä virne kasvoillaan reippaasti läks kävelemään yksin kohti onninpolkua, Topi tosin yritti aluks olla mukana mut kun ei hievahtanutkaan ja pisti kaikin neljän tassun voimalla hanttiin, huusin Linolle et päästä Topi vaa takas kotii.

Jäin itse vaivihkaa vahtimaan pihamme siitä kulmasta josta pisimmälle näkee ja ideana oli, että nään pojan all the time, mut hän ite huuteli viel et mee äiti sisälle vaa. Hetken kuluttua jo näinkin äitini hahmon kauempana ja niin näki Linokin kun hän lähti juoksemaan heitä kohden.

Oli kyllä niin ylpeä tästä yksin kävelystään ja voi reppana kuin pienelt näytti tuol kävelessään, jos joku muu olis ehtinyt vastaan tulemaan, nii taatusti olis pojan pysäyttänyt ihmetellen. Nyt puhuttiin kuitenkin vain max.300 metrin matkasta, mut jännää sekin kun ei oo tollast tilannetta oo ollu, että olisin päästäny noin kauas yksin ja viel kival idealla et mummelia ja pepeä vastaan.

En tiä saaks kukaan täst mitään pointtia mut meille tää oli kiva huippujuttu tänään :)

Nyt unta ja hesaa aamul tai kehä kolmoselle kai vaa, josko immaska löytyis sieltä kans, siis uutta ihmisen alkua, tyttövauvaa olemme menossa ihastelemaan ja illaksi taidenäyttelyn avajaisiin tre. Wow mikä päivä tulossa!!

S