11.9.2011

Ikuva

Matkalla hkiin. Sofia tuli vastaan ja mä en kuullu puhelinta ku oltiin mäkkäril immasen kans just sillon ja ne samoil nurkil, olis ollu hauska nähdä. Tänää taitaa messukeskus jäädä väliin, ku meni nyt näin myöhäseks, huomen sit seiskasta vähintään seiskaan, niin paljon vaan ku mahd. jotta pääsen tiistaina Linon luo mahd aikasi.

Itku tuli ku kotoa lähti ja mäkkäril mua tuijotti samanikäinen samannäkoinen poika suurilla silmillään, vaikeaa tekee olla ilman poikaa. Ihan rääkkäystä oikeastaan, viimeyön mietin mahdollisuuksia miten pystyisin poissaoloani vähentään. Se tästä tekee niin vaikeaa ku poika ei ymmärrä tai tajuaa ku sanoo et äiti töissä, mut kyselee koko ajan, samaa tekee isästäänkin ja kyl monta kertaa päivässä pitää selittää et isi lähti töihin ku vielä Lino nukku ja isi piipaassa ja isi teippaamas jne.. Sit sanoo ikävä isiä. Hyvää tää tekee isälle ja pojalle, mut mulle nää pitkät erot ei hyviä, yks yö olis sopiva.

Tietty yritän ja nautinkin näistä työreissuista, mut onneks näitä on harvoin. Sanoin just annelle et en oo ikinä elämässäni ollu kotona, vasta viimevuoden aikana sitä oppinu ja nyt en sieltä haluis enää mihinkää lähteä en edes viikon lomamatkalle perheen kera, mielummin oon himas ;) Immasel ruuhkaa tällä viikolla, yövieraita enemmänkin, hauskaa.