14.9.2011

rullalla

Nukahdin rullalle linon sänkyyn sen viereen tunniks ja nyt oon ihan pirteä. Tulee luettua facea ny päivittäin ku etusivu näkyy automatik tos näytöl. Hidas se on ja kuvia ei avaa lainkaan, mut muuten hauskaa lukea päivityksiä. Tänään on tullu vettä paljon! Koirat saatii lenkitettyä ku hetken oli tauko sateesta.

Vauvan liikkeet tuntuu niin selvästi ny, parin viikon päästä puoliväli. Huh miten tää tuntuu pitkältä matkalta. Oon yrittäny nauttia ny enemmän ku viimeks. Lepään, syön ja elän suht säännöllistä elämää. Jouduin palauttaan ne makeet housut ja tänäänki mul oli leggarit ja tuntu niin hassulta olla kulahtaneis kalsareis töissä :)

Esalle tuli häly just, toivottavasti ei mee myöhään. Tää on iha hullua ku nukku hetken ja nyt tajuttoman pirtsakka olo. Messuille tekis mieli jo mennä töihin, ku olis lähempänä, et pääsis himaan yöks. Perjantai aamuna lähden taas, nyt jotenkin helpompaa ku vaa yhden yön pois ja tietää et Lino osaa olla äitistä erossa. On se kyl ollu kultainen tänään ja kiukkunen ku mikä, kova poika jutteleen.

Kerättiin vähä leluja ja kannoin sen nukkuun sänkyyn, hetken se makas ja sit palas takas kerään jokaikisen lelun kaappiin, laitto ovet kii ja sano heippa lelut ja käveli sänkyyn :)
S