12.9.2011

Habitarea

Messuilla. Oli tavoitteena aloittaa hommat seiskalta, mä 25 yli tääl osastol, myöhäs, mut eihän tääl oo tarvikkeita ennen ysiä, ku firman auto tulos vasta sillon, kahvia täs juon ja availin kaikki ja tein niin paljon ku pystyin. Silmät on ristis.

Aamul toivoteltiin hyvät matkat ystäville jotka suuntas Portugalin saarille ja yöllä sain uutisia ystävältä sairaalaan lähdöstä, odotan jo viestiä sieltä, toivottavasti kaikki menny hyvin.

Oli kiva tulla jo eilen tänne mut tänään olis saanu nukkua myöhään ku olis tän tienny, mul vaan toive saada osasto rivakkaan valmiiks ettei huomen tarttis olla viittä pidempään, yllätyksiä tosin viel tulee, niihin menee aikaa. Linolla kuulemma kaikki hyvin ja oli jääny hoitoon hyvin, mummeli sen sieltä sit hakee ettei tuu niin pitkää päivää. Esal toi lähes tunnin työmatka pidentää niin paljon päivää.

Nyt täs mietin miten saatais verho kii ku elementti ei ookaan iha sellanen ku oli verhon kannalta suunniteltu ja tarroja tilasin just esalta lisää ku niitä vaurioitunu ja muutama puuttuukin. On näis messuis oma kiva fiilis. Senni täältä vaa puuttuu, sen ja peksin kaa meil iha vakkari rakennusporukka. Senni hoitaa nyt esittelypäivät. Ukot tulossa ny tännepäin, kohta päästään aloittamaan.
S