15.9.2011

reissuun mukaan

Mulla tulee mukaan viikon vaatteet tällä menoa, ku niitä yhtiä kenkiä ei löytyny, meni juju koko hommasta ja nyt rönsyilee ja pahasti. Huippua on se että löysin mustat vähä kiiltävät satiinityyppiset tosi vanhat housut, mitkä mahtuu mulle kuminauhavirityksen kans. Mukaan lähtee niiden lisäks farkut.

Jakkutakkeja olis lähdös kolme, beige pitkänmallinen, ostin sen 3 v sitten vilasta ja on palvellu loistavasti. Ruskean tweed tyyppisen jakun hopeilla napeilla ostin lähetystorilta parivkoa sitten ja ollu mulla siitä lähtien ulkona tuuletuksessa. Sit viimesimpänä musta rennompi jakku puhvihihoilla ja vinonapituksella, tyylikäs, mut ehkä liian ulkotakkimainen vaik on näistä jakuista ohuinta, mut ehkä se väljyys siin tekee siitä epäsiistimmän vaik muuten on mustaks jakuks persoonallinen. Se jää himaan jos kassin vetoketju temppuilee.
Paidoista mukaan pääsee stockan verkkokaupan alesta tilattu beige toppi, jossa rönsy edessä, musta annen väljä paitapusero, vyön kans ihana pelkiltäänkin, sit Sennin kiiltävä musta löysä pusero. Nää kaikki sopii hyvin toisiinsa paitsi beige jakku ja beige paita mitkä olis malliltaan just mun lempparit, ku toinen niistä olis musta tai toppi vaik valkoinen.

Kenkiä on nyt tos mun perus mustat avokkaat, sopii kaikkien kans, mut tylsät ja sateel ei hyvä, mustat uudet nilkkurit, jotka ostin väkipakolla kenkämikosta ku lahjakortti oli menos umpeen ja mitään muita en sieltä pitkän etsinnän jälkeen löytäny. Sit tekis mieli ottaa mun perus wonders saappaat, ne kuin aamutossut jalassa ja siks messuiluun just hyvät mut en jaksais kantaa niitä, sit on ihanat kultaiset avokkaat, nyt vasta tuli mieleen, ne matalat ja persoonalliset.

Vöitä tulee mukaan myös muutamia. Tällä varustuksella sais viideks päiväks messukuteet ja viel kun annen kaapit täysin käytettävissä niin hulluhan mä oon.

Sisko meni eilen jo messuille ja kans kauheen ikeasäkin kans matkusti junal eka messuille ja sit illal annelle. Ku olis just yhdet laadukkaat vaatteet, ei tarttis aina kaikkea semisopivaa roudata.

Haluaisin teettää joskus jakkupuvun ja kotelomekon. Niin, olis nytkin ihana laittaa mekkokin tonne välillä, mul olis monta ihanaa mekkoa kaapis, jotka haluis välillä ihmisten ilmoille ja sit vaa käyttää aina sitä yhtä ku jossain juhlis käy, noil messuil ku pitää joka päivä ittensä mielestä olla eri vaatteet, tulis paljon hauskempia variaatioita pukeutumiseen. Siks olis kouluski kiva käydä ku sais pukeutua, nyt kuljen montulla ja saattaa olla et törmää pariin tyyppiin päivän aikana, pukeutumisesta häviää merkitys, mut en mä silti ihan huppariskaan kulje. Kivat vaatteet on piristystä parhaimmillaan.

Ne kenkämikosta ostetut nilkkurit haisee niin röökille, hinkkasin niihin äsken aloe\bamburasvaa ku en muuta keksiny, nekin oli pari vkoa ulkona, mut haju pysyy vaan, yök, haisen koko akka ku hetken niil äsken tepastelin. Nyt pyrin menemään peseen tukkani ja kulmat pitää siistiä, tulee muuten annelta sanktioo, ite en niitä muista\huomaa, sil on niin kirkas peili vessas et siel vasta tajuaa mikä karvanaama sitä onkaan. Mul on vaatteetki viel silittämätä ja herätys ennen kuutta, miks väsytän itseäni näin.

Mul junaan annen kirja raja ja uusimmas elles oli juttu vintage gardenin perustajasta, joka oli kans sisustuskoulus ja teki lopputyökseen ton liikkeen suunnitelman, hienoa et se saanu paljon julkisuutta ja annehan löysi megaihanan rapumekon sieltä viime la, musta kotelomekko. Nii ja pikkuSenni asuu siinä yläkerrassa, mä en kestäis..tää oli annen kommentti tai jotain tonne päin, korjaa oikeeks :) Nyt akka nukkuun heti, nii ja laukkujakin on tos muutama ja mihin mä noi kaikki saan, tarttisin vihdoin sen perässä vedettävän! Jos joku haluu tulla messuille on mul viel lippuja kassissa, laittakee tekstaria niin järjestyy.
S