5.1.2013

30

Mahtava olo!
Uus sivu elämässä, ihan kun puhtaalta paperilta lähtis liikenteeseen. Elämäni kunnossa, asiat niin ihanasti, mä onnellinen oon! Aina on parannettavaa mut tää niin loisto tilanne. Mielenkiintoinen päivä tänään kaikinpuolin ja päivästä tuli tärkeä ja merkityksellinen monessakin kohtaa.

Esalta hieno osoitus, että oli skeptisyydestään huolimatta mun ja lasten mukana niin vyöhyketerapeutilla Kirsillä että uusien tuttavuuksien Heikin, Heidin ja Jeren luona kylässä missä käytiin läpi ravinto, kalaöljy/ acaijuoma asioita läpi.

Koontia ja kertausta jälleen:
Sairaudet kertovat kehon tulehdustilasta ja tulehdus on poistettavissa laadukkailla ja hyvin imeytyvillä omega kolmosilla sekä antioksidanteilla. D vitamiinin tärkeydestä ja suurista annosmääristä puhuttiin Kirsin luona sekä mineraali pitoisen lähdeveden välttämättömyydestä. Ja ainainen suolasuolasuola pitää meidät toiminnassa. Jos vähääkään kolottaa niin kolminkertainen määrä kalaöljyä..ei siis välttis kalanmaksaöljyä mikä sisältää raskasmetalleja hyötyhaittasuhde ei kovin hyvä. Eli nestettä, rasvahappoja oliiviöljy, kookosöljy ja tärkeimpänä kalaöljy, antioksidantteja ravinnosta, marjat, hedelmät, kasvikset. Mineraalit ja hivenaineet suolasta ja vedestä ja toki ravinnosta. Luomua ja luonnollista kosmetiikkaa! D-vitamiini ulkonaolosta sekä lisäravinteena ja yliannostusvaaraa ei siinä ole. Näin helppoo on siis pysyä terveenä! Ja mikä sairauksia aiheuttaa on valkoinen sokeri, vehnä, muut käsitellyt viljat, lisäaineet ja omega kutosen liika saanti suhteessa kolmoseen. Kilo kasviksia ja noi yläpuolen jutut kondikseen niin ei satunnaisista herkutteluista oo haittaa. Nää jutut joillekin ihan selvää pässinlihaa, ainahan asiat noin on ollu mut täs hullus maailmassa jota mainonta harhauttaa, ei enää kaikki jutut oo päivänselviä..eli jos jollekin apua niin hyvä juttu.

Voi miten saisin joskus käytännössä auttaa ihmisiä..niin kauheasti haluaisin ja tänään tuntuu siltä et ihan varmasti joskus viel saankin ihan konkreettisesti.

Aamu alkoi sillä et Lino kömpi makkarista mun luo kasin aikaan sanoin 'hyvää syntymäpäivää äiti' kaivoi kaapista soittimet..Lenni sai kapulat ja Lino lauloi soittaen pimpulia kimeällä äänellään 'paljon onneaaa vaan' <3

Nyt Lenni tääl kömpii mun päällä nauraen ja pussailee kasvojani täysin avoimella suullaan, helisevä kikatus ja nukahtaa kainalooni kohta, just sanoin Esalle, et voi tän nukutushetken stressatakin mut Lennin kaa menee mukavimmin näin et kömpii viereeni sit kun väsyttää. Pistää päänsä maate päälleni ja pyytää et äiti laita mut nukkumaan.

Linolla alkoi vuorostaan timmulitulehdus ja paras apu suolavesitipat, sama kun meressä uis, ei siis tunnu miltään..kokeilin itekin ja ennalta ehkäisee kuulemma ikänäköäkin, poistaa kuonaa sarveiskalvolta. Kätevää.

Huomenna kolmen tunnin astangajoogatekniikkakurssi Frankin opein ja Annen kaa taidetaan olla ainoot alkeisjatkolaiset joten loistavaa mysoretasoista oppia luvassa!

Huippukivaa ohjelmaa ja mulle tärkeitä juttui just sopivasti tänä viikonloppuna. Meillä naisten sauna iltapäivällä ja illalla salaatti-illallinen kera punaviinien. Luomukekkerit kaikinpuolin sapuskojen puolesta ja luonnonkosmetiikkahoidot spa/saunaosuudessa. En oo mitään järjestelly sen kummemmin kun kaupassa tänään kävin mut tuollaisia ajatuksia huomiselle..katsotaan miten sujuu ja menee, villakoiria kasa lattialla ja tänään tuli Kaamakin pitkästä aikaa kotio Espen kainaloon tuhisemaan.

Lennistä tuli niin suloinen passikuva tänään FotoHakalas, pikku vankikarkuri raitapaidassaan : ))

S