10.1.2013

Jumissa facessa

Etsin muutamaa kuvaa mun facealbumeista ja tulihan siinä selattua kai tuhat kuvaa läpi, ihan jumitin sinne ja konekin oli hidas ja lataili niitä kuvia ja meni kai tunti reilukin siihen ja nyt klo jo noin paljon.

Oon väsyny ollu taas, paitsi yöllä..siis ihan hyvin menee mut en tykkää kun silmiä päiväl kirvelee ja haaveilee mahdottomista päiväunista. On päiviä jolloiin lasten unet menee ihan nappiin ja päiviä niinkun tänään et nukkuivat ihan tasan vuorotellen ja huippuu siinä on että saa keskittyä täysillä toiseen. Linon kaa opeteltiin kirjoittamaan Sami, Elvis, Penni, Saara ja Janne, Norman, Normanin äiti..kysyin et mikä sen nimi on oikeesti..nooh höh äiti sehän on Normanin äiti!

Lenni söi iltahirssipuuroo melki kipollisen..jeejee..siis kun on ollu välillä haastavaa kun tietty sitä ihmettelee kun toiselle ei kelpaa mikää lusikkaruoka, tänään meni hienosti! Meil aina touhutaan jotain syödessä vaik ei se hyvä tapa oo, mut en voi lapsilta edellyttää et istuisivat puoltuntia pöydäs tekemättä muuta, oppivat kyl sitten aikanaan. Riippuu tilanteista, iltasin kun joskus levotonta niin menee muun toiminnan ohella mukavasti. Kun se syöminen on aikaa vievää ja niinhän pitäis syödäkin rauhassa ja omaan tahtiin ja toki ruoasta nauttiminen on tärkeintä ja ajattelen et syömisen ja sen hetken tulee olla mukavaa kaikille! Useimmiten kirjoitetaan ja katsotaan kalenteria, tutkitaan nimipäiviä ja opetellaan numeroiden tekemistä sillai et piirtää sen numeron päälle. Seinäkalenterit siis kulutustavaraa meil. Tarkastellaan et montako päivää iskä töissä ja montako vapaata sil ja kenen synttärit tänään jne..

Tänään iltaruokailun ohessa meil oli bussipysäkki tai puuropysäkki keittiös ja Lino oli sitonu mittanauhan keittiöjakkaraan kii ja veti sitä saareketta ympäri..
(iskä ei tykkää yhtään ku lattia naarmuttuu, teki lumitöitä ulkona ja me hulluteltiin sisäl)
.. Lenni tukea vasten kävelystä innostuneena tarras tähän jakkaraan kii eli bussin kyytiin ja niin ne veljekset siinä meni kun majakka ja perävaunu ympyrää pysähtyen aukomaan suutaan pysäkille. Hemmetin hauskaa!!

Ihanaa hömpöttää himassa, huomiseks ajattelin imurointia jos tulee mahdollisuus ja ehkä sais puhtaat pyykit paikalleen mut on niin paljon kivempaa leikkiä!!

Lenni nukkuu niin sikeään tos vieressäni, jalkojen iho vähän huonona kun konttaillu ilman housuja..rasvaan ne nyt calendulalla ja sit pojan viereen nekut vastakkain nukkumaan. Lenni nukahtaa mun syliin melki joka ilta sit kun nukahtaa ja sitä ennen hymyilee ja nauraa mulle ja vähän hassutellaan tai kantoreppuun mun puuhastellessa kotitöitä, sit on yhtäkkiä unessa ja nukkuu hyvin ekat pari tuntia ainaski. Mä vaan valvon ja tykkää valvoa..kärsin sit huomen taas..Lenni herää 7-8 ja täs välis syö edelleen 3-5 kertaa..mut nyt on puuroo vatta täys, mustikoita, hirssiä, chiaa, merisuolaa ja hunajaa oon ruvennu laittaan kun tekee hyvää yskälle.
Ihania lapsia. Hauska päivä ja astangas oltii Miran kaa ja pysyy hyvin lukot eli bandat kii..miten se kirjoitetaankaan, mut tuntuu niin hyvältä ja saa niin paljon enemmän irti! Mitä enemmän siel käy sitä haastavammaks koko homma tulee, joka kerta erilainen vaik harjoitus samanlainen, ihan huippuu!

S