22.1.2013

Lenni 11kk 21.1.2012

Tää viesti jäi eiliseltä keskeneräseks..

Kuukauden päästä kovat 1v kemut! : )
Lenni on aikas toimeliaassa iässä mutta toisaalta aina helpottaa mitä isommaks tulee, osaa itse tulla sohvalta, sängystä ja rappusia ketterästi alas vaikkakin on ihan tajuttoman nopea esim kukkaruukulle. Ihmettelin tänä aamuna kun Lino oli kanssani keittiössä ja Lenni se itekseen hääräili pikkuhuoneessa ja teki siellä palapeliä. On ihan viimepäivinä menny ja ruvennu itekseen leikkimään ja osaa hienosti vetää sormet kaapinovien ja laatikoiden väleistä.

Tänään 22.1
Kummitytön 3vee synttärit, onnea! Lino yritti aamulla tytölle soittaa ja olis halunnu laulaa viel uudelleen kun viimeks tais ujostuttaa.

Lenni jätti taas iltaunet väliin ja silti nukahti vasta vähää vail kymmenen ja tunnin nukku kun taas kova nälkä iski. Olin äsken Linon vieressä ja nauroin ääneen kun poika laski lampaita "yks lehmäs, kaks lehmästä, kolmas lehmäs...vaik siis Esa kans siinä yritti nukkua, niin ihanaa oli pitkästä aikaa mammia isompi poika kainalossa ja kuunnella sen juttuja "äiti kerro viel juttuja naapuri Maijasta" ..Maijan äiti laittoi viestiä et Maija oli nukahtanut heti kun menivät meiltä kotiin ja Maijalla on aamulla aikanen herätys, jo kuudelta..aikasempi kun isillä, Maija asuu siinä mistä käytiin lainaamassa ketsuppia ja Maijalla on oma Sami joka korjaa pönttöjä. Lapsilla kun tuli tänään väittelyä siitä et onko Sami putkimies vai palomies : ))

Ihan huikee fiilis ollu sunnuntaista lähtien..paitsi eilen hetkellinen masis lääkärin diagnoosista Lennille, minkä tosin kyseenalaistin ja varasin toiselle lääkärille ajan täksi päiväksi ja kertomatta mitään taustoja sain eri tulokset, tän päivän tulokset tuki omia ajatuksiani ja nyt huippufiilis jatkuu, kiitos tästä monille asianomasille. Mehiläisessä tänään siis käytiin ja sieltä smoothiestudiolle hengaan Lennin kans, ostin pari juomaa, vihersmoothien ja päivän hedelmäjuoman, ihan pikkiriikkisen huikeeta raakakakkua ja join kupillisen pakuriteetä. Lenni naposteli luomu rusinoita ja Anne unohti tulla lounaalle ; )

Tuli sellanen olo et nyt soitan meidän vanhalle Atalan naapurille Eilalle ja niin poikettiin siel Lennin kaa kotimatkalla. Eila on syntynyt 3.3.1930, ja täyttää siis pian jo 83v, fanitan Eilaa, on meinaan positiivinen muori, rakastaa luonnollisuutta ja liikuntaa, omaa terveelliset elämäntavat ja huikean asenteen. Lonkkaleikkaus huomenna edessä, sitä vähän jännitettiin.

Meidän reissu lähestyy ja huomiseks on todella paljon puuhaa..pakkaamista, pyykinpesua ja asioiden hoitamisia, vaikken ikinä halua astangajoogaa väliin jättää, niin hu se on siinä ja siinä et ehdinkö, kaikkeni yritän ja siks nyt nukahdan että hu jaksan kaik asiat järkkäillä kuntoon.

Ihana Lino ja ihana Lenni, pojat saa mut nauramaan!

Rupeen laskeen kans ny lehmäksiä..

S