7.1.2013

Viinilasei

Hei huikee mikä viikonloppu!!
Oon tavannu paljon rakkaita ihmisiä, iloinnu, rentoutunut, syönyt hyvin ja monipuolisesti lukuunottamatta raakasuklaan liika-annostusta, mikä sekään ei kai kauheen pahasta, vattaa nipisteli.

Tää rentouttava sunnuntai kruunas viel tän viikonlopun..tänään on ollu niin rentoo ja silti kaikenlaista tapahtunutkin mut sellanen ihan häkellyttävän kevyt päivä jotenkin vaik väsymys kirveli silmiä ja zumba oli jäädä väliin kun päiväunet houkutti mut siitä tanssistahan vasta energiaa sai ja sitä ennen kittasin sitruunaa ja se että muistaa juoda paljon pitää virkeänä. Äiti just kerto kuin joku työmies oli oppinu virolaisilta työmiehiltä jotka ihmettelivät suomalaisten tapoja.. Ja neuvoivat et iltapäivällä kahvin sijaan tulee juoda vettä ja vichyä eikä aiheuttaa itselleen väsymystä nestehukalla.

Huomas eilen illalla kun maistelin erilaisia punaviinejä ja kahveetkin juotiin niin nestehukka tuli ja voi kauhee sitä oloo kun Lennii nukutin, mut äkkii korjaantu kun väkiste kittas suolavettä ja johan hauskuus jatku. Oltiin jo välis nukkuus Esan ja Lennin kaa kuunnellen sängystä käsin singstar esityksiä. Lino kekkuloi ja melki nukahti lopulta Maiskin syliin puolenyön aikaan. Ja taksin tulo tyhjensi talon yhden aikaan.

Saunottiin eka naisten kaa ja kylpyammeessa sai hoitaa ihoa ja sieltä saunaan kera hunajakaurahiutaleoliiviöljymerisuola naamion. Kauraa vielkin kylppäri ja sauna täynnä : )

Nuo äitet siis äiti ja täti eli äitet tehotiiminä kera ystävieni kattoi pöydän ja laittoi esille mitä löytyi. Mähän en ollu valmistellu synttäreitä lainkaan lukuunottamatta salaattikauppareissua ja muutamaa punaviinipulloa..joista jo tajusin et eihän ne riitä mitenkään. Kaikkee oli kuitenkin..iso ruokakori juustoineen, paljon erilaisia kasviksia ja hedelmiä. Melkosen raakapainotteista sano Jussi vaari : )

Välillä ollu huonojakin hetkiä mut nyt eilisilta ja tämä päivä on taas se vahva fiilis. Kun ajattelee niin ei huonoi oloi oo ollu kun joinain päivinä tunnin ajan ja melki koko päivä kerran kuussa täydenkuunpäivänä.

Eilen just Frankin astangatekniikka kurssilla käytiin läpi et jos hermostuttaa tai antaa itsestää ulos negatiivista signaalia ja siis kohdistaa sen johonkin toiseen ihmiseen..tuskastuu lapsiin tms.. On jo pidemmän aikaa unohtanut hengittää ja se purkautuu ulos negatiivisena. Hengittäminen on yhtä kuin tyyneys. Tyyneys ja valppaus ne astangan avainsanat. Toimii myös arkielämän joka hetkessä.

Oon oppinu niin paljon taas kaikkee et oikeen innoissani olen.

Niin ja enhän kertonu et sain synttärilahjoja paljon valkoisella teemalla..paljon ite tehtyä, kaikkee hyödyllistä mut myös blingiä. Puutarha tulossa kans. Ihania juttuja!! Kiitos!!

Zzz zzz

S