3.1.2013

Kakskymppinen

Viel tänään, en kauaa..

Miten nää vuodet menee, hujahtaa!
Mun unelmat ovat toteutuneet siltä osin mitä unelmoin ennen kolmenkymmenen ikää. Seuraavalle vuosikymmenelle onkin ehkä kevyempiä haaveita ja ajatuksia.. ei niin suuruudenhulluja vaan enemmänkin olemista ja nauttimista. Näiden jo ympärillemme rakennettujen juttujen kehittämistä ja tärkeimpiin asioihin keskittymistä. Meil mieletön ystävistä ja läheisistä koostuva tukiverkosto, nautin ja arvostan tätä ihanaa tilannetta, paljon rakkautta ympärillämme.

Lapset on mun elämän suola, niin hauskaa seurata heidän oppejaan ja seuraavat vuodet saadaan olla lapsia koko perhe, vietetään aikaa porukalla ja toivottavasti paljon kotona sekä välillä mökilläkin. Mun tulevaisuuden ajatukset on hyvinvoinnissa ja terveydessä sekä elämän hauskuudessa!

Niin ja nyt on eletty elämästä vasta 1/3 osa.. Ne vähintään kaks kolmasosaa viel jäljellä. Miten hienoo ja jännää mitä elämä viel tuokaan tullessaan. Jotain ihanaa, vieläkin ihanampaa mitä nyt. Koen olevani pikkuhiljaa aikuinen, siis olen oppinut elämäntaitoja ja ottamaan vastuuta, koen olevani hyvä ja hauska äiti. Elämässä haastavinta on tasapainoilu lukuisten tärkeiden asioiden keskellä..mutta vuosivuodelta se tasapaino kehittyy ja näyttää löytyvän.
Mieletön rajapyykki tää ikä ja todellakin en malta odottaa mitä jokainen tuleva päivä tuo tullessaan. Jee!

Ennen nelosella alkavaa ikää aion aloittaa tanssimisen, Esan kans?! ; ) Omistaa pienen puutarhan, kasvimaan ja lukuisia omenapuita. Syödä entistä enemmän kasviksia ja monipuolisemmin sekä mahdollisuuksien mukaan omasta maasta. Kannustaa muita ihmisiä yhä enemmässä määrin positiivisuuden ja hyvinvoinnin poluille. Lasten kanssa yhdessä tehdä hyväntekeväisyyttä, järjestää keräyksiä ja viedä apu suoraan tarvitsijoille tässä lähialueilla. Kouluttautua ja oppia englantia, ehkä ruotsiakin. Viettää lasten kans niin paljon aikaa, raaskinko ikinä päästää niitä omaan huoneeseen.

Ei morjens..nyt rupes soimaan päässä.. Mä oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen..takana on...
Nyt vast kolahtaa et oumaigaad! Siis joskushan aatteli et kolmekymppiset oli vanhoi, ei ei tästä se elämä vasta alkaa. Epävarmuus ja kaik negatiivisuus takana, nyt positiivisuus jyrää! Löytyy rohkeutta ja itseluottamusta ja maailma avoinna!

Toivon syntymäpäivälahjaksi kaikille onnellisuutta, paljon naurua ja rakkautta!

S