20.1.2013

Mihin kuvat on jääny

Mä tääl ihmettelen kun tällei samanlailla laitoin spostilla kuvia tänne blogii yksittäin aina jonkun tekstin kera tabilta ja ei ne oo tullu.

Tänään sunnuntaina on ollu mieletön päivä! Aamu meni mukavasti ja starttasin kympiks astangaan, tein pisimmän harjoituksen ikinä..kolme uutta asanaa, hyvä fiilis ja tunne et nyt uskalla ihan varmasti mysoreen. Kynnys ylitetty, tänään piti olla ohjattu mut kun meitä ohjattavii oli vaan kaks ja muut omatoimisia niin me tehtiin kans oma harjoitus ja se ei oo niin helppoo kun se että joku sanoo et mitä millounkin teet vaan pitänee itse osata tehdä ja muistaa ja saa siis käyttää aivojaan. Kyl mä sen muistan ja ihana tehdä oman hengityksen tahtiin ja oikeesti pystyy keskittyy ihan eritavalla kun ohjatussa mut on se ohjattu niin hauskaa ja kevyttä että vastaisuudessa kyl haluan tasapainossa kumpaakin.

Joogasta lähtiessä juttelin pitkätkin tovit naisen kanssa, hän odotti mua siinä ovella, oon tavannu vain pari kertaa aiemmin mut Annellekin joskus sanoin et tuollainen haluun sit aikuisena olla ja sit kun tänään hän kertoi itsestään..niin ei juma, mä oon jo paljon sinne päin ja just haluun viel lisää just sinnepäin. Mieletön nainen, tekee töitä ihmisten hyvinvoinnin eteen johtavassa asemassa kaupungin sykkeessä mutta asuu hirsitalossa keskellä metsää aviomiehensä kaa, kolme poikaa jo maailmalla, liuskekivilattiat, kasvissyöjä, kalaa kyl syö :), kaunis ja liikunnallinen. Energinen, hymyilevä ja innokas. Aattelin samanlaista elämää itselleni omalla tyylilläni toki, mut miten meil menikin kaik niin yksiin, tollasista jutuista saa niin hymyä pitkäks aikaa, en osaa selittää mut kun saat joltain ihmiseltä positiivista energiaa ihan yllättäen reppukaupalla. Ja se yhteenkuuluvaisuudentunne!

Näitä kirjoittelin Annelle yks päivä tekstarilla
Asioita joita ajattelen tämän vuoden tuovan tullessaan perheellemme ja läheisillemme..
- lasten hyvinvointia ja koko perheen terveyttä
- tasapainoa, tyyneyttä, rauhaa, kärsivällisyyttä
- lähdevettä
- lasten kotihoidon järjestyminen
- tasapainoinen, ymmärtäväinen, rakkauden täyteläinen parisuhde
- päivittäinen astangaharjoitus
- ratkaisuja mieltä askarruttaviin asioihin
- vauvoja lähipiirille, terveitä ja hyvinvoivia vauvoja
- käytännöllisyyttä ja kauneutta kotiin ja pihapiiriin
- tasapaino työn ja kodin välille
- vakaa taloudellinen tilanne
- mökillä oloa, perheen yhdessäoloa ja paljon myös kotoilua
- Masi koiran haukkuminen muuttuu tuhahteluksi : )

Niin ja mikä on huippuu..pyysin s-markettiin luomu parsakaalia pari vko sitten ja nyt ku la kävin, niin siel oli hyllypaikka tullu vaik ite parsakaalei ei ollutkaan mut miten iloiseksi tulinkaan!

Tänään päiväunet ja zumba, pika kummitytön synttäreil käynti sekä yllättäen illal viel talo täynnä ystäviä..upee päivä!

S