17.1.2013

Pöytäpuutarha

En oikein tiedä mistä kirjoittaisin..aloitan vaik sillä et just Annen kaa tuos kirjoiteltiin kaikenlaisista ajatuksista Whatsappissa eli puhelimien välisessä chatissä mikä ihan tajunopea verrattuna tekstareihin ja se meil ollu viimekuukaudet vain käytössäkin, kuvaviestit ilmaisia jne..

Sovittiin et kun pianhan me matkalle startataan niin tehdään siel 5v suunnitelma ja kirjoitetaan vaik listat '100 asiaa' minkä toivois lähiaikoina tapahtuvan. Ja sit oikeesti yleensä vähintään puolet niistä tapahtuu.

Teininä tehtiin Lylyssä mutsin kans aarrekarttoja, siel vieläkin tallella joitain niitä eli leikeltiin askartelumielessä lehdistä sanoja ja kuvia mitkä itselleen sallisi kuuluvan elämään ja myöhemmin kun karttoja katsoo niin kappas ne pitää todellakin paikkansa, hassua.

Oprah muistutti ohjelmassaan myös karttojen tekemisestä ja niiden suuresta vaikutuksesta. Siis unelmointi kunniaan ja tavaksi! Thaimaassa sijaitseva suomalaisomisteinen uudehko hotelli Aava Resort & Spa oli valittu maailman 100 parhaan hotellin joukkoon, mieletöntä ja pariskunta kertookin että he unelmoivat päivittäin. Olen seurannut heidän hankettaan alkuajoista lähtien ja toivottavasti saamme vielä mahdollisuuden päästä kyseiseen hotelliin lomailemaan ja uimaan punanokkadelfiinien kera.

Aarrekartta ja kiitollisuuskirja ne on tärkeät jutut. Mun kohdalla tää blogi on osaltaa kumpaakin ja tietty tekstariketjut Annen kanssa. Hehkutetaan kivoja juttuja, unelmoidaan tulevaa ja toki välillä puretaan pahaa oloakin. Olis kiva kun olis sellanen private facebook, sais jakaa asioita teille useammalle..varsinkin niitä hehkutuksia, kaikkee ei voi aina tännekään kirjoittaa saati facebookiin. Onhan siellä toki ne rajaukset keille status näkyy, mut yritetään kirjoitella tänne mahd paljon.

Niin eli otsikko oli pöytäpuutarha ja pitäneekin käydä nappaas täl kännykäl kuva siitä kun on toiminnassa..soittelin firmaan tänään kun en saanut laitetta koottua ja mullahan oli vanhat käyttöohjeet joten ei ihme kun kuulemma nykyään aukeaa eri paikasta jne.. Kasvamassa on tammenlehteä ja persiljaa.

Pieni lorina kuuluu ZenGrow puutarhasta kokoajan kun pumppu pyörittää vettä ruukussa, kasvivalo luo hyvän yövalon mulle, ei tarvii pitää vaatehuoneen lamppua pääl kun ihan pimeässä en osaa nukkua. Pissahätä voi oudokseltaan tulla lorinasta keskellä yötä.. Muuten ennen olin pystyssä öisin ja kävin vessas viiskin kertaa..nyt välillä en kertaakaan, eli meil yöt parantuneet ja unen laatu parempaa, mut ne alkuajan hormoonit kyl pitää ihmisen ihmeen virkeänä, nyt ei tajuu miten onkaan selvinny kaikesta. Melkonen sissi oon ollu! : )

Ja jotain tästä päivästä.. Ystävät soittivat liiksalta että pomppukerho peruttu..tulivat sitten meille, me ei ehditty edes viel lähtemään ja liiksan täti sanoi että asiasta oli infottu Mll: n tätiä jo viikkoja sitten, mutta edes ti lehteen ei tieto ollu kerenny, pettymys monille, paljon siel oli porukkaa ihan turhaan ja kyl Linokin kysy viel päiväunien jälkeenkin et voidaanko nyt lähteä sinne pomppukerhoon ja jos sitä ei oo niin mennään toiseen pomppukerhoon. Ja se kaikki valmistautuminen (lasten kans ei ihan mikään helppo lähtö aina) ja voin vaan kuvitella niitä äitejä ja isejä jotka kilometrien päästä kiiruhtavat sinne pakkasessa rattailla kolmen tai neljänkin lapsensa kanssa ja sit sitä ei olekaan. Tästä oppineena tarkistakaamme joka kerta to aamuna facebook ja MLL sivut. Torstain lehti kun saapuu joillekin vasta kerhon alkamisen jälkeen. Ite luottanut tiistainlehden tietouteen.

Lenni jätti iltaunensa väliin ja nukahti jo ysiltä, tosin heräs syömään äsken kympiltä, mut nyt jos nukuttaisiin pari tuntia. Lennin kans nukutaan pikkuhuoneessa pinnasänky tippusängyn kyljessä kii. Alkuyön nukkuu pinnasängys ja aina kun jaksan sinne siirtää, sillä ite nukahdan lähes heti takaisin kun aloittaa syömisen ja lopetuksesta ei tietoakaan. Kiva että pinnasänky tulee tutuksi ja voi ehkä sit joskus nukkua siel itekseen pidempiäkin aikoja, eikä pelästy et missä on kun paikka on tuttu.

Kotosalla ollaan oltu, leikitty ja tehty ruokaa..kokeiltu kesävaatteita : ) Ihan tavallista olemista ja jälkien siivousta. Silti joku pieni ressi takaraivossa kaikesta tekemättömyydestä vaik asiat kaik hyvin ja kyl ne ehtii sit ajallaan, vaikka huomenna. Esan huoneen ovessa kotitalossaan lukee tyyliin:
"mitä et jaksa tehdä tehdään niin tee se huomenna"
ja niitä huomeniahan on vaik kuinka paljon, siis aikaa on!! : )

S