10.1.2013

kalaöljy




Miks ihmeessä tässä tekstissä on valkoinen tausta?? : )


Etsiskelin infoo meidän uudesta kalaöljystä ja Fitnesstukku.fi sivuilta löytyi alla oleva teksti. Tää Oil4life kalaöljy on puhtainta ja tehokkainta mitä löytyy, kuulin, että käyttävät öljyä Taysis lastenosaston potilaisiin ja tulehdusarvot saatu parin viikon käytön jälkeen jo alas.

Kokeillaan josko meidän tenavat tällä tervehtyisivät, huomenna öljyä on nautittu tasan viikko ja sitä ennen käytössä oli perus Möller ja itselläni myös imetysajan lisänä NowFoodsin kalaöljykapselit. 

Lapset parantuisivat kai antibiottikuurilla, mutta en halua riskeerata sitä mitä se aiheuttaa sen kuurin jälkeen, joo tauti poistuu ja sit reistaa vatsa ja vastustuskyky alenee ja toisellepuolelle maapalloo ollaan lähdössä joten haluan parhaan vaihtoehdon lapsille, nostetaan vastustuskyky kattoon ja edelleen pilviin, ja pöpöt juoksee karkuun. 

Lennillä siis todettiin jo silmätulehdus ja korvatulehdus ja menty tää tasan kaks viikkoa lääkärin diagnoosista edelleen sairastaen mutta parempaan suuntaan. Hitaasti hyvä tulee. Vähän silti jänskättää et riittääks tää aika ennen lomaa parantumiseen, riittää riittää tietysti!!! Lapset on terveitä ensviikolla, vanhankansan pöpönkarkoitustoimet käytössä.. suolavettä korviin ja suolavedel silmien hautomista jne.. ei kirvele, on kuin merivettä. 
: )

Pöllöintä on että tää tuote oli jo nettikaupois myynnissä ja olis tullu kai kauppoihinkin mut myyntioikeidet on ostanut zinzino yritys ja nyt tuotetta saatavilla ainoastaan netistä ja suosittelijan toimesta, siis et joku kirjaa sut. Mä pystyn nyt kirjaamaan tyyppei jos joku on kiinnostunut mut kirjoitan kokemuksiamme jatkossa viel. Esalla ollu silmäoireita pari vuotta jne.. toivotaan et öljystä saadaan apua siihenkin, niin ne ainakin lupaa. Kuukausiannos maksaa 39e ja jos sillä saa läkärikulut pois ja terveyden ennalleen niin sopiva hinta on kyl.







12 ml stä Oil4Life Balance saat päiväannoksen Omega-3, noin 2,5g (vastaa 30 kapselia krilliöljyä) ja sisältää runsaasti Omega-9.

Oil4Life Daily oil, Lemon, 300 ml
Oil4Life Daily ylläpitää hyvää rasvahappotasapainoa ja Omega-3-tasoa, jota olet saavuttanut neljä Oil4Life Balance-pullollista sisältävän kuurin jälkeen.
OIL4LIFE Daily on kehitetty ylläpitämään solujen hyvää Omega-6/Omega-3 tasapainoa (rasvahappotasapainoa). Tutkimusten mukaan oikea Omega-6:n ja Omega-3:n välinen tasapaino parantaa keskittymiskykyä, voimistaa aivojen suorituskykyä ja silmien toimintaa, lieventää PMS-oireita ja parantaa yleistä hyvinvointia. Hyvä sydämelle ja verisuonille ja edistää vastustuskykyä.
Oil4Life Balance-korjauskuurin jälkeen suositellaan 7,5-12 ml päiväannoksen nauttimista ruokatottumusten ja Oil4Life-testin tulosten mukaan.
Oil4Life Daily koostuu laadukkaasta, puhdistetusta kalaöljystä (EPA: DHA = 2:1) ja ainutlaatuisesta antioksidantteja sisältävästä oliiviöljystä. Antioksidantit estävät suoniseinämien rasvahappo-oksidaatiota.
AINEKSET
Jalostettu kalaöljy, kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy ja luonnollisia antioksidantteja, aromi ja ekologinen sitruunaöljy.

Valmistetaan EU:n ja USA:n (FDA:n) määräysten ja GMP:n (Good Manufacturing Practice) mukaan.
Säilytys: Voidaan säilyttää huoneenlämmössä.
Säilytetään lämmöltä ja suoralta valolta suojattuna. Avattuna pakkaus säilytetään jääkaapissa. Alle 4 asteen lämpötiloissa öljy voi kristalloitua ja sakeutua. Parin minuutin jälkeen huoneenlämmössä öljy palautuu läpinäkyväksi. Jos öljy on kylmä, ravista pulloa ennen käyttöä.
Ei lasten ulottuville. Ravinnelisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Säilyvyys: Avattu pullo: nautittava 45 päivän sisällä.
 Käytä ennen viimeistä käyttöpäivämäärää.
Sisältää 300 ml

Annostus aikuiset: 7,5-12 ml päivässä, ruokatottumusten ja Oil4Life-testin tulosten mukaan.