20.2.2013

Autotallista

Selailin galleriaa puhelimestani ja tällainen kuva siel viimetteenä, on Lino tainnu napata kirjastaan kuvan, hieno kuva Pupesta ja traktorista.

Vitsit mikä tehopäivä, ihan itteekin ihmetyttää ja ei edes väsytä vieläkään. Pitkät yöunet, heräämisiä kyllä ainakin viis mut pitkä aika 10h sängys niin saa siinä unta pidemmäksikin aikaa. Pari tuntia heräämisen jälkeen oltiin vaunujen kera matkalla ystävien luo. Uus koti ja mieletön pikamuutto, rouva itse maalannut upean takan ja jo suurin osa tavaroista paikallaan ja kauniit esineetkin..olin ihan äimänä et miten kahden pienen lapsen kaa noin reippaasti kaikki onnistunu.

Siel syötiin ja Lennin synttärikaffet juotiin. Lenni kun rupes väsymään, lähdettiin kotia kohden, kuin helppoo kyläilyä kun kävelymatkan päässä. Tsekattiin matkalla meille SähköUitilta wc:n valaisimet, nyt on löytynyt ekat mitkä kelpuutan, todella simppelit ja eleettömät, huomaamattomat, mut sellasia oon hakenutkin.

Kotona kaaos..ihmettelin et miten paris tunnis aamul oltiinkin saatu kaikki hullunmyllyn, mut eipä se paljoo vaadi. Lenni roikkuu mun jalassa kii kokoajan, siinä sit roikkuu ja kiskoo hyllyt ja laatikot matkalla auki tai eniten keikkuu sylissä, yhdel jalalla tai kädellä tekee mitä pystyy. Oon ollu tosi rennolla päällä pari päivää ja ei mikää ressaa. Akupunktios kävin taas eilen, on kyl hyvä apu, tehokas, mut jo sitä ennen aamulla oli niin ihanan rempsee ja energinen olo.

Sofia sisko tuli meille, vaihdettiin kuulumiset ja Linon herättyä päiväunilta meni Lenni vuorostaan nukkumaan pariks tunniks ja sinä aikana mä sain hullusti aikaseks..autotallissa on ihania vanhoja huonekaluja. Olin miettiny tätä jo aikoja sitten mutta vihdoin oli tarve saada aikaiseksi ja kannoin vanhan pöydän, laatikon ja rungon pestäväksi ja sahaa haeskelin ympäriinsä kunnes löyty sattumalta ja sai pöydän jalat kyytiä. Katkasin näppituntumalla pöydän polvenkorkuseksi ja saattaapi olla et joku jalka senttei korkeempi kun muut. Vitsit on muuten hyvän näköinen sohvapöytä, olkkari sai ihan uuden ilmeen ja se päivä kun pöytä on vaalea..täti lupas entisöidä. Tulee niin hyvä mieli kun saa jotain konkreettista ja kaunista aikaiseksi.

Joskus Tammelantorilta lainarahalla yötyövuoron päätteeks ostin pienen puutuolin, tuoli on homehtunut terassilla mut hinkattiin suurimmat liat äsken tuolista kylpyammeessamme, Lino letkutti ja mä harjasin. En tiä millä homepilkut lähtis parhaiten.

Huomenna Lennin synttärit!!
Nyt tippuu jo luuri kädestä.

S


Lähetetty Nokia-puhelimestani