13.2.2013

Letkutusmestari


Mun puhelimen näyttö on säpäleinä, onneks on näppis millä kirjoittaa ilman että lasinsiruja peukaloissa : )

Haastava kotiinpaluu, ensin univelkojen pois nukkumista ja lauantainhan nukuin Lennin kaa kokonaan, Lino kun jaksoi tehä hommia iskin kaa paloasemalla.

Migreeni on koetellut nyt todenteolla, useampana päivänä täs viikon sisällä, lähes päivittäin ja eilen meni taasen kipushokkitilaan myöhään illalla vaikka olin hoitanut särkyäni lukuisin konstein jo aamusta alkaen joogalla, pallo hieronnalla, rentoutuksilla jne.. Tänään hurja olo jatkunut vielä ja nyt iltaa kohden pikkuhiljaa keventynyt. Syitä on varmasti monia ja Espe tuos mulle lukikin netistä mikä kaikki voi säryn laukaista ja muhun sopi ne kaikki. Stressi oli ykkösaiheuttaja.. Mähän en oo myöntäny et olisin stressaantunu kun ajattelen aina niin positiivisesti, mut kyl nyt on ruvennu totuus paljastumaan ja tajuamaan et aika montaa köyttä sitä käsissään on pidelly ja vähän vois höllätä ja osan irroittaa kokonaan. Aion siis jatkossa päästää itseni helpommalla vaikka siihen pyrkinyt tässä jo viimeisen vuoden ajan mut sitä mielen hiljaisuutta harjoittelen ja varmasti lopun ikääni sitä työstän.

Mahtava tää uus rytmi kun lapset jo nukkuu ja itekin kohta nukun. Aamun virkku,illan torkku. En olis itestäni uskonu, mut ei pöllömpää.

Nautitaan elämästä sellaisena kuin se on!

S