25.2.2013

Kaik on samal viival

Puhuttiin Annen kans tänään tästä blogista ja siitä minkälaisen kuvan lukija meistä saa. Toki enemmän jutut on mun kirjoittamia mut ajatusmaailmamme Annen kaa saman tyylinen, joskin erilaisia ollaan mut positiivisuus ja tietynlainen elämisen itsevarmuus ja onnellisuus meitä yhdistää.

Toivonkin että lukija ymmärtää spontaanin kirjoituksen ilman kummempaa spekulointia tai tuomitsemista. Se on sen hetken ajatus ja seuraavana päivänä ajatus on usein jo eri. Tekstit on hyvin henkilökohtaisia ja kasvamisprosessia tässä maailmassa. Kaikilla ihmisillä on oma ajatuksensa kustakin asiasta ja olisikin ihana kuulla livenä (niinkuin muutama ystävä kertookin) ja nähdä joskus kommenttilaatikossa muunlaisia ajatuksia asioiden suhteen. Jokainen ihminen on arvokas ja yhtä merkityksellinen ja saman arvoinen, jokaisen ajatus ja mielipide on kuulemisen veroinen.

Annen kanssa ollaan nuoria ja kokemattomia, toisaalta elämää nähneitä ja tunnekirjojen kokeneita. Riippuu asiasta. Empatiaa ja energiaa meiltä löytyy ja hyväsydämisyyttä. Vaikka teksteissä joskus on elämäntyylien tuomitsemista..on se vain mielipidekirjoittelua ja ongelmahan on silloin sen kirjoittajan/tuomitsijan päässä, aidon tilanteen kohdalla ymmärryksemme riittää kaikille osapuolille tilanteeseen kuin toiseen.

Ei olla hienopieruja vaik näteistä vaatteista tykätäänkin. Vaatteet on vain kuori ja kiva harrastus mut ei määritä ihmistä ja todellakaan ei oo mitään väliä miten joku pukeutuu, sama juttu sisustuksen suhteenkin. Aina on mukava ihailla tyylikkäitä ihmisiä tai koteja ja ottaa vinkkejä omaan pukeutumiseen ym. Luonnonmateriaalit, kotimaisuus sekä kierrätys kunniaan. Mukavuus on tärkeää ja oma tyyli rokkaa aina!

Meille on lopulta ihan sama miten ihmiset elää ja mitä ne tekee kunhan ovat onnellisia ja avoimia. Olis niin mukavaa jos läheisillämme ja ystävillä olis elämä mukavaa ja saisivat olla onnellisia. Melki jokaisen asian voi tarvittaessa kääntää positiiviseksi ja on itestä ja asenteesta kii miten elämän ottaa.

Meillä on suuri sosiaalinen verkosto ja ihanasti yhdistynyt kauttamme ystävyyssuhteita ja olemme kaikki kuin yhtä suurta perhettä. Välittämistä ja yhdessä elämistä ja tilanteisiin samaistumista, toisen onnistumisten iloitsemista, tästä suuresta perheestä saa niin paljon voimaa!

Kiitos ystävät ja läheiset! <3

S ja kai Annekin tän osittain allekirjoittaa ;)


Lähetetty Nokia-puhelimestani