9.2.2013

Kotia kohden ja kotona


Tää kuva napattu katsellessamme viimeisen matkapäivämme auringonlaskua. Illan ohjelmassa oli lähettää good luck lyhdyt taivaalle, jokainen omansa.

Tultiin viimeyönä kotiin puolenyön paikkeilla. Aikaero tuntuu ja Lenni se heräs neljän pintaan kun Thaimaassa klo olisi sillon 9. Viestiteltiin Sennin ja Maiskin kanssa viiden aikoihin, he olivat menossa hotellimme rantaan aamupalailemaan ja matkustavat kotiin siis vasta 3pvän päästä.

Seuraavat illat varmasti ihanan rauhallisia kotonamme sillä lapset luultavimmin totuttelevat tähän uuteen aikaan ja kun Thaimaas klo 22 illal, on se meillä tääl vasta 17. Mielenkiinnolla seuraan miten vaikuttaa.

Matkaväsymys kai päällänsä kun tuntuu kovin raskaalta olla kotona, oli ihana lähteä kotia kohden mut kyl tää arki yllättää ja paskashowt, laukkujen purkaminen, siivoominen, ruoan taikominen. Me nukutaan nyt Lennin kaa vähän ja aion sit herätä paremmin mielin kohti tätä päivää ja arjen vaatimia toimintoja..nyt vaan voimat finito vaik matkustaminen hyvin menikin. 20h se kesti. Edellisenä yönä paha migreeni ja jäi myös unet vähemmälle, liikaa vajetta ny. Ihanaa oli kun sain koneessa Lennin nukuttua myös itse torkahtaa ja lukea muutaman lehden ja katsoin jopa leffankin, rentouttavaa paikalla oloa. Zzzzz

Niin ja Lino ja Espe ne suuntas jo paloasemalle tsekkaan et onks autot tallella.

Matka oli todella onnistunut!

S