1.11.2013

Lino 4 vuotta



Merirosvon namit hoitoon kavereille.

Neljä vuotta sitten näihin aikoihin lähdettiin sairaalaan ja 5h myöhemmin enkelipoika oli maailmassa. En oo tainnut kertoa koskaan kuinka oli ihme että Lino hengitti. Kätilö oli melko äimänä ja sanoikin, että ihme on tapahtunut. Epäilin viimeisinä päivinä, ettei kaikki ole hyvin sillä liikehdintä oli erittäin vähäistä ja vaistot varoitti. Napanuora ja istukka osittain toimimattomia, kuolettuneita..termejä en niinkään tiedä vieläkään tämän tarkemmin.. Ja vasta myöhemmin olen tajunnut mikä ihme tämä lapsi on ja mitä kaikkea olisikaan voinut tapahtua.

Niin kiitollinen, että sain terveen pojan. Ei meillä helppo alku ollut, ei nukuttu, imetys ei onnistunut koskaan vaik 6kk sitä yritettiin. Mitä vanhemmaks poika kasvoi, aina sen kevyempää on ollut. Nykyiset uhmat ei oo mitää verrattuna vauva-ajan epätietoisuuteen ja väsymykseen ja sitä itkua kun oli niin paljon.

Lino on erittäin viisas ja taitava poika. Empatiaa löytyy ja ymmärrystä asioihin. Muisti on käsittämätön, kirjoitustaito kehittyy päiväpäivältä, huolehtii pikkuveikasta ihanasti. Soittelee mummuille, tädeille, vaareille, kyselee kuulumisia. Jännittää synttäreitään ja onkin ihan epätodellinen olo et nyt ne on, 60pvää taidettiin odottaa niitä :D

Iso poika, itsenäinen, rauhallinen mut tarvittaessa erittäin nopea jaloistaan ja riehakas, puhuu niin paljon ja kokoajan.

Linoa rakastaa niin moni, meillä on ihana perhe ja ystävät niin lähellä. Kiitos, että olette osa Linon elämää, hän oppii luottamaan itseensä saamastaan kannustuksesta ja rakkauden ympäröimänä löytää isonakin paikkansa yhteiskunnassamme varmasti.

Onnea rakas poikani. Äiti rakastaa sua niin paljon ettei kädet riitä näyttämään. Oot niin tärkeä meille kaikille. Ihanaa syntymäpäivää ja naamiaisia ja lauantaisia synttärijuhlia! :)

S