20.10.2016

Ihanaa aikaa pojan kaa


Vanhempi poika jää välillä nii kakkoseks huomion saannissa ku ei pikkuveikka päästä häntä edes mun syliin. Vietettiin tänään aikaa kahestaan, käytiin aamupvällä alexander-tekniikka tunnilla opettelemassa olemaan jännittämättä niskoja ja purematta takahampaita. Tän tekniikan myötä sain aikanaa kivuttomia kuukausia ja työtehoa lisää, sillä keho jättää turhat jännitykset pois ja antaa kehon olla vapaa. Ratsastajat, yritysjohtajat ja laulajat ja paljon koneella työskentelevät esim insinöörit käyttävät tätä tekniikka avukseen. Niska, selkä, lantiovaivoihin saa takuulla apua.
Niskakipuni ja sen myötä laukeava migreeni ovat olleet haittanani jo 20v ajan, kai sitä tulis kirjoittaa joskus kirja siitä kaikesta mitä on yrittäny kokeilla kivun välttämiseksi. Parhaimmat alexanderin lisäksi vyöhyketerapia, ayuerveda ja akupunktio, näiden lisäks muu rentoutus ja uni sekä ravinto. Rauhallinen mieli.
Tunnin jälkeen poikettii Puustellissa kurkkaan keittiövalikoimat ja uutuudet, sitten koskarin pelikauppaa, lelukauppaan, mäkkäriin, pikku2 leikkipuistoon ja puuhun.
Ihana jutella ihan rauhassa pojan kaa kaikenlaista.
Nuorin siskoista oli sattumalta kans Koskarilla ja tietty lyöttäydyttiin hetkeks ja käppäiltiin kauniissa ulkoilmassa. Raffe 1v kipitti pitkin puistoa, sillee ku laski käsistä nii jalat vei suoraan eteenpäin ja muks, taas pystyyn ja eteenpäin.
Koulukaverisynttärit huomenna, sukulaiset la-su ..askarreltu koko ilta, ihanaa hommaa.
Äiti teki makean ja suolasen piirakan, Susu kakut x2, me koristeltu vesipullot ja hankittu sipsit, keksit, namit, popparit. Tätä viikonloppua on odotettu. Nyt pysytään viel terveenä ja kaik menee hyvin.