6.10.2016

Risuja

Kauhee ku lapsille sanotaan ettei pukki tuo lahjoja jos et oo nätisti tai että tontut kurkkii ja jos et oo kiltisti saat pelkkiä risuja. Me on yritetty polttaa kaik risut tontilta jottei ykskään laps niitä saa ja missä lapsi opettelee tunteiden käsittelyä jollei kotonaan. Koulussa, ystävien luona ja kylässä pitää käyttäytyä joten luonnollista et se risukiukku tulee kotona ja tätä oon lapsille painottanutkin et antaa tulla vaan, yritän auttaa sen helpottamiseks sit sylillä tai olemalla läsnä samas huonees ja kertomalla et kaik on hyvin ja äiti rakastaa vaik känkkäränkkä on kylässä. 

Känkkäränkkä muuten inhoaa hymyjä ja haleja, kokeile ihmeessä. Onks ihanampaa olemassa kuin se että sul on paha olo ja kiukuttelet ja joku toinen tulee halaamaan ja tsemppaamaan et kyl se siitä. Luottamusta parhaimillaan  <3
Meni vähä aiheen ohi, mut huikeeta mitä viikon aikana tontilla on tapahtunu, tien pohja on iha just raivattu, kaik puut kaadettu, tukit siirrelty pellon laitaan nosteltavaksi, kepukat kasotettu myöhempää käyttöä varten ja risut raahattu pellolle poltettavaks maan omistajan luvalla. 200m on tällä viikolla valmis. Ihania, ahkeria miehiä ollu talkoilemassa.