15.10.2016

Savottaa

Tää päivä meni jälleen nii paljon paremmin kuin osasin odottaa. Aamul ku kello soi sitä herää innoissaan ku pääsee mettää. Tein eväitä pärekoppani täyteen, vein lapset isovanhemmille ja kurvailin tontille. Pari muutakin saapu paikalle sahojensa kanssa, yllättivät kyl nii positiivisesti. 

Lapset tuli parin tunnin jälkeen, pystytettiin Linolle teltta, sil oli veto vähä pois, loikoili si teltassaan, tosin tykkäs heitellä risuja notskiinkin. Lenni leikki lentokiiturillaan, monirunkonen kanto ohjaimineen.
Syötiin ruoka tontilla ennen synttäreille lähtöä, tukka täynnä sahanpurua. 

Synttäreillä viihdyttiinkin monta tuntia koko porukka, si tultiin tähä isovanhemmille laittamaan ruokaa, kaikest mitä kaapist löyty ja eiku soveltamaan, ku mun mutsiki oli palaamas Pärnun reissultaan ja pääs suoraa pöytään. Ne Lidlin pinaattipakastekuutiot nii kätsyi pyöräyttää blenderis ja lisätä ruokaan jos toiseenkin tai juoda sellasenaa.

Sauna päälle ja isomuorin haku tänne, ettei tartte yksin mörköillä. Haettiin myös koirat ja nii oli konkkaronkka kasassa. Saunottiin vanhemman pojan ja isomuorin kaa,  Lenni jäi katteleen Possea mummelin ja Pepen kaa. 

Jälkkäriks mustikkasmoothiee ja mummelin tulilaisia. Ihana herkutella vaik haluisin kokonaan irti sokerista, pääsen jonain päivänä tai jos pääsis edes kohtuuteen herkuttelus..kultainen keskitie, mut sitä en oo onnistunu viel löytää, helpompi useammin olla vaa ilman, mut löydän viel.

Haluun taas mennä ajois nukkuu et aamul pirteänä hommiin, mikä ihme mua vaivaa? Vai tekeeks sitä unelmien eteen mitä tahansa ja nautin niin tästä matkasta kohti unelmaa. Suunnittelu oli päälle raskasta välillä, mut ny nii siistiä ku pääsee konkreettisesti tekemään!

Talon tulevaa väriä mietin nyt kovasti, voihan sitä täs miettiä, mut siihen vaikuttaa myös kun pitäis ensvkolla olla tiedossa ikkunarunkojen väri. Mustanharmaat tietty, mut olisko sittenkin raikas jos olis valkoset, talon ulkoväri vaaleapuu tai kelonharmaa.
Heippa