8.10.2016

Leuka vuotaa

Aamul töihin yrttiteekannun ja vihersmoothien tai puristetun mehun kera..joskus innostuu kallistaan sen verran et koko naama on vihreen juoman peitossa + pöytä ja lattia. Hampaatkin melkosen vihreet välillä että hävettää ku ei sitä ite muista. Joskus vuosia si oli tapana kaataa lasillinen ihmettelijöille, ihanaa ku kukaan ei enää ihmettele. Smoothien kera spirulinatabletteja, näitä ain työpöydän nurkalla pussillinen naposteltavaks..ei vaa kyl mä ne veden kera nielen, mut tulee syötyä ku niitä siin pöydäl kattelee.
Mul on pöytänä joku ikivanha pulpetti korokkeen kera, nii voi seisten olla koneella, satulatuolin vannoutunut käyttäjä myös.
Smoothies tällä kertaa yrttiteen jämät, pakuritee, pinaatti, lehtikaali, chia, hamppu, banaani, hunaja, suola, viherjauhe, marjajauheet, lucuma, yrtit, öljy. Tää on niinii nopein ja ravitseva aamupala lämpöisen teekupposen kera.
Mehustelu viekin vähän enemmän aikaa..10min kuitenki vaa jos kasvikset illal valmiiks pestyinä, joten ei ihan joka aamu, mut sillä saa nii ihanan inkiväärisitruunaporkkanakurkumamehun muutamana aamuna per vko ja mehut on herkulinen tapa lisätä lapsille ravinnerikkautta ruokavalioon. Luumut, omenat ja päärynät edellisten lisäks, niin jo maistuu kaikille.