30.9.2013

Unohda pasta!

http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-1288604088799.html


Jee, tuosta tekstistä ja suosituksista urheilojoille ei voi olla kuin mielissään. Toivottavasti tälläisten juttujen avulla muutosta ruokapöydässä syntyy joka kodissa...jee! Espe saa lukee tuon kans :)

Suzanne

http://suzannesuomessa.fi/
Tsekkaa sivusto ihmeessä jos kiinnostaa.
Luennoi Tampereella 23.11

Suzanne Humphries on yhdysvaltalainen lääkäri ja lääketieteen tohtori. Hän on toiminut sosiaalilääketieteen parissa ja 14-vuoden ajan munuaislääkärinä. Humphries on kansainvälinen rokoteasiantuntija, joka saapuu marraskuussa Suomeen luennoimaan rokotuksista ja niiden vaikutuksista. Hän on nähnyt työssään rokotusten negatiivisen puolen, potilaiden kunnon romahtamisen, jota ei haluta yhdistää rokotuksiin. Vaikka todisteet ovat silminnähtävät, niistä vaietaan. Juuri omien potilaskokemustensa myötä hän aikoinaan heräsi tutkimaan tätä ajankohtaista asiaa. Humphries onkin viimeiset viisi vuotta tehnyt perusteellista tutkimusta rokotteista, ihmiskunnan tautihistoriasta ja rokotteiden vaikutuksista siihen. Tämän myötä hänelle on selvinnyt, että rokotteet ja koko rokotekulttuuri on todellisuudessa jotain aivan muuta, kuin mitä tällä hetkellä annetaan yleisesti ymmärtää.
Suzannelta on juuri ilmestynyt kirja ”Dissolving Illusions”, jossa hän käsittelee rokotusten historiaa, ihmisen immuniteettia ja siihen vaikuttavia tekijöitä sekä rokotuksiin liittyviä harhakuvia. Hän kuuluu Kansainväliseen lääketieteelliseen rokoteneuvostoon (Vapaa suomennos. Virallinen nimi: The International Medical Council of Vaccination). Potilastyönsä lisäksi hän kiertää nykyisin ympäri maailmaa luennoimassa ja jakamassa tätä tärkeää tietoa.

29.9.2013

Sara's kitchen

Kummitytön kotona on kaunis keittiö liuskekivi taustaseinällä, aina vaan kaunis ja ajaton.

Ihmeen siisti keittiö, siihen nähden et kestit parhaimmillaan :)

Sara 2v juhlat

Kummitytön synttärijuhlia vietettiin eilen vanhempien, isovanhempien, tätien ja kummien kesken. Ihanat juhlat ja niin innokas pikkutyttö avaamassa lahjojaan, voi miten nautti kaikesta saamastaan huomiosta ja lukuisista leikkikavereista :)

S

Keittiössä

Kun mä tein suklaakakkuja tai mitä nuo ovatkaan kun ei muffinsejakaan..leivoksia kai, niin Lino järjesteli oktonauttejaan ja halus kuvata ne myös.

S

Koko perheen omenapuut

Eilen lauantaina istutimme pihaamme neljä omenapuuta. Ennestään meillä on kaksi, nyt oli ihana istuttaa pari Pirjaa, joiden mausta vallan hyvä kokemus tältä syksyltä sekä papan neuvosta istutimme pari Vuokkoa myös.

Lenni on itkustanut viikonloppuna tavallista enemmän, mitä lie, mut syö ja juo normaalisti, yöt olleet tosi levottomia. Toivottavasti menee pian ohitse mitä sitten onkaan.

S

Hämähämähäkki

28.9.2013

27.9.2013

Lämmityskausi alkakoon

Viel ei oo tarvinnu lämmittää vaik lämmitys ei oo ollu päällä niin pirtis on ollut mukava olla ilman sukkiakin. Ens viikko viel luvattu lämmintä ja se näkyy positiivisesti sähkölaskuissa. Pojat siis Espe, Lino ja Lenni tekivät viime la puusavottaa jotta talvi saa tulla ja tuli kotiamme tunnelmoida.

ZzzzzzzZzzzz

S

Löytöjentex

Poikkesin tänään hakemassa montulle tiskiharjoja, kun edelliset rupes näyttämään siltä et sotkee vaan jos niillä tiskaa ja väriltään lähellä mustanharmaata liuskekiveä. Ostin siis pari tiskiharjaa, mustia nekin mut harjaosa sentään puhtaan valkoinen.

Ihastuin oitis noihin mattoihin, jotka villan ja puuvillan sekoitus ja mietinkin nyt kuumeisesti et miten saisin noista pikkumatoista rakennettua yhden ison maton..vetoketjuilla vai ihan harsimalla, niin upeita kuosiltaan ja väritykseltää sekä materiaalikin plussaa.

Kiva oli hinnaltaan sekä ulkonäöltään myös tuo postiloosa, rautakaupas kun vastaavat toista sataa parhaillaan, niin tämä vain kolmisen kymppiä.

Ihana yksityiskohta sisustukseen sydän pikkutavaroille sekä nuo merihenkiset kopat jotka helpottaisivat suuresti tätä vaaterumpaa mikä näillä vaihtelevilla keleillä,vallitsee. On kuravaatetta, kurahanskaa, saapasta, lenkkaria, tuuliasuja, villapaitoja, pipoja erilaisia, kauluria, villasukkaa toisensa perään ja parittomia. Aamul saattaa olla pakkasta ja iltapäivä jo lämmintä, sataa ei sada ja taas sataa. Lapsil varpaat kohmeessa..pitäiskö siirtyy jo talvikenkiin, ei Kyl viel villasukil saappais mennään ens viikko varsinkin jos lämmin. Montako paitaa, nyt Lennil ollu body ja siihen pusero päälle sekä neule ulos viel ja pitkät kalsarit, housut, haalari kaikkine varusteineen ja kurapöksyt päälle. Pakkasilla asiat yksinkertaisempia kun ne talvi vaatteet ja harvemmin ihan vesikeliä tai mistä sen tietää millainen talvi tulee. 5 astetta pakkasta ja aurinkoo pari kolme kuukautta, niin johan oliskin ihanaa. Kiva että lapsilla vaatetta moneen lähtöön ja Lenni käyttää loppuun kaikki Linon vanhat niin kengät kuin collarihousut sekä haalari starttaa jo käytössä neljännen talven.

Huomenna Lennin nimpparit ja jätkä saikin tänään kummeiltaan lahjaks ikiomat harmaat collarihousut takataskujen kera ja punaisin nauhoin, ihanat. Sekä muumipalapelin jota Linokin innoissaan viel tekee ja Lenni pian perässä oppii.

Unta kaaliin, on Tää edelleen ihmeellistä miten oon oppinut vihdoin tämän aikaisemman nukkumaanmenon, oon niin ylpeä itsestäni ja kroppa kiittää ja pinna kestää mitä vaan :)

Ihanaa viikonloppua!!

Toivon että agrissa olis odottamassa meille viel kolme kol Pirja- omenapuita ja saisimme ne hu istuttaa. Yritetään talkoilla oman perheen voimin hieman pihassamme aamupäivällä ja iltapäiväl onkin kummitytön 2vee kemut.

Heippa

S

ps. En ostanu Löyttäristä meille muuta kun Lennille kurarukkaset ja wc-harjan, joten kaikki nuo ihanuudet sinne viel jäivät. Mattoi tekis mieli hakee, mut mihin ja miten niin se viel arvoitus.

26.9.2013

25.9.2013

Kurkiaura



Olisko se ollut tiistai aamu kun taivaalla lensi mahtavat 5 kpl auroja kurkineen. Toisiaan lähekkäin upeissa asetelmissaan suuntasivat etelään pohjoistuulten saattamina. Upea näky! Kuvassa puiden latvoissa näkyy pikkiriikkisellä yksi auroista, toki yritin saada kuvan näistä mut ajaessa se pikkasen haastavaa vaik olikin vain 30 alue.

Tänne blogiin tulee nykyään mielummin postattua kuvia kuin tekstiä, ikävä välillä vanhaa näppistäni, nää kosketusnäytöt hitaita kun virheiltä ei voi välttyä,ja muunnokset ovat ihmeellisiä.

Poikien kuulumisia. Tykkäävät olla hoidossa ja kipittävät kilpaa aamulla,autosta sisälle ja todellakin kilpaa siitä et kumpi saa avata oven..tietty Lino ehtii Eka ja sit Lenni pettyy j rupeaa itkemään kunnes Lino menee sisälle oven perässään sulkien ja Lenni pääsee avaamaan itselleen oven ja sit hymyä taas riittäneekin.

Lenni oppii päivittäin uusia sanoja, viimeisimpiä Topi, sappaat, takki, lamppu, Maarit (toinen hoitotädeistä).

Pojat leikkivät paljon yhdessä ja arki on mukavaa. Nukutaan suht hyvin, mitä Ny pari kolme,herätystä per yö, lasten tai jos joskus ei niiden niin ainakin koirien takia sitten. Masi vinkuu vaik mitä..ettei mahdu sänkyyn tai haluaa ulos tai juonut vesikuppinsa ja pyytää lisää vettä aamuyöstä vaik illal,kuppi täytetään jotta sais nukkua. Nyt sängyn vieressä on patja ja on tyytynyt nukkumaan siinä niin ei ole tarvinnut mua herättää liikuttamaan jalkojani :)

Tänään olen kuullut surua, pelkoa ja pettymystä lähipiiriltäni. Sydämellisesti voimia teille kaikille, jotta selviätte näistä koettelemuksista. <3

Kiva työntäyteinen päivä huomenna, nyt nukkumaan, onnellisena siitä että on ulkoiltu ja lenkkeilty poikien kanssa ja he voivat hyvin.

Huomenna lastenvaatekutsuille Pomp De Lux, ihan huippu mageita, ainut lastenvaatemerkki jonka jokainen vaate on kaunis.

S

24.9.2013

Syksyisellä lenkillä

Onninpolulla ollaan onnellisia :)

22.9.2013

Shampanjabaari ym..Habitare 3 la

Lauantain löydöt 2

Hassun hauska Hki-ilta

Messupäivän päätteeksi Annen luo Iso-Roballe ja sieltä ratikalla työporukan kera syömään. Hörskötystä, hekotusta..repeilin niin etten muista koska viimeksi tolleen, rento olo oli siis kaikin puolin ja ihana tuttu porukka. Nukkumas oltiin kahden aikaan, Namu jäi kaiveleen, sinne sit ehkä joskus. :)